Pilsētā būvēs jaunas ielas 14

 
16.novembris 2006 10:09

Lai autovadītājiem turpmāk būtu iespēja apbraukt pilsētas centru pa Juglas ielu, Rīgas domes Satiksmes departaments ierosina izbūvēt Juglas ielas turpinājumu līdz A. Deglava ielas rotācijas aplim.

Kaivas iela līdz ar to turpmāk būtu vietējas nozīmes iela. Tāpat paredzēts izbūvēt jaunas ielas Juglā, lai nodrošinātu iespēju īpašniekiem piekļūt pie pašvaldības piedāvātajiem kompensējamajiem zemesgabaliem. Satiksmes departaments ierosina arī veikt Šmerļa ielas rekonstrukciju ar mērķi paplašināt brauktuvi, nodrošināt ērtu sabiedriskā transporta satiksmi, izbūvēt gājēju ietves ar veloceliņu.

Rekonstrukcijas gaitā tiktu arī paaugstināta gājēju drošība, šķērsojot Šmerļa ielu pie Brīvības gatves. Līdz šim Šmerļa ielā ietves nebija. Rekonstrukcijas laikā gājēju ietves ierosināts izbūvēt uz atsevišķas no brauktuves atdalītas joslas, izmantojot esošās Šmerļa meža takas un maksimāli saglabājot esošos kokus. Esošo Biķernieku ielu ir paredzēts izveidot kā vietējās nozīmes ielu - strupceļu ar apgriešanās vietu tikai vietējo iedzīvotāju piebraukšanai mājām.

Projektā paredzēts rekonstruēt Murjāņu ielas posmu no Juglas ielas virzienā uz Juglas ezeru, kā arī izbūvēt jaunas ielas, kas nodrošinātu piekļuvi atsevišķiem zemesgabaliem atbilstoši rajona detālplānojumam. Murjāņu ielas rekonstrukcijas projektā paredzēts izbūvēt brauktuvi ar asfaltbetona segumu un ietvēm abās ielas pusēs, kā arī jaunu ielas apgaismojumu un lietus ūdens kanalizācijas izbūvi. Rekonstruējamā posma garums būs 500 metri.

www.rb.lv
 
Visi komentāri
 
218087. viesis 16.novembris 2006 11:32
0 0 Atbildēt

A kur ir taads Deglava ielas rotaacijas aplis?

218096. viesis 16.novembris 2006 12:23
0 0 Atbildēt

"Esošo Biķernieku ielu ir paredzēts izveidot kā vietējās nozīmes ielu - strupceļu ar apgriešanās vietu tikai vietējo iedzīvotāju piebraukšanai mājām."

Nesapratu.......

218104. viesis 16.novembris 2006 13:00
0 0 Atbildēt

rotācijas aplis:?

Kas tas tāds un kur atrodas:? :O

218111. viesis 16.novembris 2006 13:30
0 0 Atbildēt

Lūdzu karti!

218116. viesis 16.novembris 2006 14:31
0 0 Atbildēt

.. tas raksts nav iz vēstures? spriežot pēc biķernieku ielas strupceļa, kas n-tos gadus atpakaļ tika klonēts pret LMT un tagad ir vairs kā stāvvieta vai piebrauktuve esošajām mājām. man tā domāt, ka vados radusies laika plaisa :)

218118. viesis 16.novembris 2006 15:00
0 0 Atbildēt

Bikernieku ielu par tagd grib arii otra gala aziklapeet ciet, job tad tak vispaar uz Bikernieku trasi buus neiespeejami aizbraukt. Vai nu ar steigu jaalikvidee uz briiviibenes paariitis luksaforu, vai kaut as lidiziigs, jo pashreiz aiklpeejot Bikernieku ielu, tas buus vaax.

218119. viesis 16.novembris 2006 15:27
0 0 Atbildēt

Acīmredzot ir runa par otru Biķernieku ielas galu, kas jau tagad gandrīz ir noslēgts - tas iet gar Sky un Meža Ciema mājām.

Pēc jaunā luksofora izbūves tur jau pāris kraši ir bijuši diemžēl! Tā jaunā iela, kas tagad izskatās pēc Biķernieku ielas pagarinājuma un beidzas ar stulbu T veida krustu, nesaucas Biķernieku iela, bet nezinu kā tā saucas

Bet vispār iAuto varēja atšķirties no citiem oficiālo ziņu pārpublicētājiem ar to, ka katrai sastrēgumu, avāriju, slēgtu posmu, ierobežojumu un jaunu ielu gadījumā pie sausa un neko neizsakoša raksta pieliktu klāt smuku shēmiņu, kas ļaudīm paliktu redzes atmiņā!

218126. viesis 16.novembris 2006 16:37
0 0 Atbildēt

Nu, redz atkal - "kņigu ņečital, no mņeņije imeju".

Biķernieku iela beidzas Juglas Papīrfabrikas ciematā!!!

218127. viesis 16.novembris 2006 17:20
0 0 Atbildēt

pareizi, turpinam būvēt ielas uz nekurieni. un esošās taisam ciet.

218129. viesis 16.novembris 2006 17:48
0 0 Atbildēt

NJaa, shito es jau kaukad pirms ljoti laba laika lasiiju! ir tas no veestures izliidis rakstinjsh.

A kur tas rotaacijas aplis ir - nu galiigi nav skaidrs. Nenaak man praataa uz Deglava ielas nevienaa vietaa neviesn aplis!

Varbuut ir domaats izbuuveet apli uz Deglava ielas kaut kur pie jaunajaam Dreilinju socmaajaam? Un tad uz turieni pievest Juglas ielu? Tas ir vineiigais, ko varu sadomaat.

218152. viesis 16.novembris 2006 22:13
0 0 Atbildēt

virsraksts izklausaas peec 50to gadu sauklja!!

218244. viesis 19.novembris 2006 11:03
0 0 Atbildēt

Deglavenes aplis būs kaut kur pretim jaunajam Depo - tur saies kopā Deglavene, Lubānas, Kaivas un tad vēl tā būvējamā Juglas...

218248. viesis 19.novembris 2006 13:56
0 0 Atbildēt

Nepatikšanas jau nu gan tur būs! Juglas ielā 4 joslas ir tikai gabalā starp Neredzīgajiem un Malienas ielu, un pirmajā joslā tāpat laiku pa laikam kāds lunis noparko. No Brīvībenes līdz Neredzīgajiem ir tik nejēdzīgi šaurs, ka tur, pat, šķiet, 30 ir vienu gabalu. Vismaz kādreiz bija.

Ja tagad ar nolūku centīsies satiksmi virzīt pa turieni, pašu Juglas ielu nopietni nepaplašinājuši, būs tintē.

Vēl jau būtu tad arī jāpārtaisa krustojums ar Brīvībeni - ideālā vairāklīmeņu krustojums, bet arī aplis varētu drusku palīdzēt.

Un krustojums ar to, kas līdz šim saucas Biķernieku iela, kas iet uz Papīrfabriku, arī kļūs bīstams.

Nerunājot par to, ka liels gabals iet gar Neredzīgajiem un gar dzīvojamajām mājām, tā ka par gājēju pasargāšanu no mašīnām un otrādi būtu ļoti jāpiedomā. Citādāk būs pa līķim katru dienu. Tur tak vēl autobusa galapunkts vienā ielas pusē, un mājas otrā.

Bet vispār jau ļoti laba saprātīga ideja, ja tikai realizētu viņu ar apdomu un pareizi. Piemēram ar tādām barjerām, ka pāri principā netiktu. Tad arī neviens idiņš neiedomātos uz Juglas ielas parkoties.

218404. viesis 20.novembris 2006 17:36
0 0 Atbildēt

Tai pat laikā birokrātijas gaiteņos pazudušais ~100m garais Keldiša ielas posms atkal tiek aizmirsts. No Pļavniekiem nokļūt uz Lubānas ielu reāli var tikai 2 vietās - Deglava ielas galā un Saharova ielas galā. Abās vietās satiksme jau tagad ir diezgan pamatīga, ko ļoti nopietni atslogotu Keldiša ielas pabeigšana (reāli restaurācija, jo 80. gados tur bija normāla asfaltēta iela) no Ulbrokas ielas līdz Lubānas ielai. Jau tagad šajā posmā ir visai intensīva satiksme neskatoties uz to ka tur ir nenormālas bedres kas maz atgādina braukšanai derīgu ielu. Neskatoties uz to Rīgas dome spītīgi turpina uzskatīt ka ielas tur nav, nekad nav bijis un neviens šajā posmā nebrauc un negrib braukt. Toties jaunas ielas uz dominieku mājām būvējas kā sēnes pēc lietus...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti