Turpinās iekškvartālu remontdarbi 3

 
16.novembris 2006 18:00

Saglabājoties labvēlīgiem laika apstākļiem, šonedēļ Rīgas Vidzemes priekšpilsētā uzsākti iekškvartālu brauktuves seguma remontdarbi Juglas ielā 5/3 pretī Rīgas 158.pirmskolas izglītības iestādei un piebraucamā ceļa un laukuma asfaltbetona seguma remontdarbi pie namiem Dzelzavas ielā 89, 95 un 99.

“Šīs adreses prioritārā kārtībā tika izvēlētas, izvērtējot iekškvartālu tehnisko stāvokli un ņemot vērā gan kājāmgājējiem, gan autobraucējiem radītās neērtības, sevišķi vietās, kuras diendienā šķērso bērni, lai nokļūtu uz mācību iestādēm,” saka Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors Juris Viņķelis.
Remontdarbu ietvaros notiek esošā asfaltbetona seguma demontāža un jauna 100 mm bieza, kvalitatīva ielu seguma izlīdzināšana un tā izbūve.

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcija atkārtoti noslēgusi līgumu ar SIA “Ziemeļceļš”, kas pavasarī veikuši iekškvartālu tehniskā stāvokļa sakopšanu un sakārtošanu vairākos desmitos adrešu, pamatojoties uz rīkoto atklāto konkursu “Rīgas Vidzemes priekšpilsētas iekškvartālu ielu seguma remontdarbi”.

Remontdarbi Dzelzavas ielā pabeigti jau šodien, bet Juglas ielā tos plānots pabeigt līdz nākamās nedēļas beigām. Kopējās remontdarbu izmaksas abās iepriekšminētajās adresēs ir 11591,10 latu.
 
Visi komentāri
 
218193. viesis 17.novembris 2006 11:18
0 0 Atbildēt

"Saglabājoties labvēlīgiem laika apstākļiem..."

nu tas ir psc!

tur pēc 2 nedēļām viss būs nodrupis, jo lietus nav labvēlīgs laika apstāklis remontdarbiem !!!

lohi!

218237. viesis 18.novembris 2006 21:16
0 0 Atbildēt

Vai kaads no komenteetaajiem kaadreiz jel ir rokaa laapstu tureejis, spechuki atradushies :P

218249. viesis 19.novembris 2006 14:48
0 0 Atbildēt

KAD BEIDZOT saremontees ieksjpagalmu Lielvaardes 105, Andromedas, Dudajeva un kaadas tur veel bija taa ielinjas... VIENKAARSJI kritiski ir iebrauktuve strap Lielvaardes 110, 105 namu un Andromedas gatves 7 maaju... Laikam kaameer kaads TIESJAAM BIEZS vai VIP ljautinjs sjeit nesalauziis auto, te NEKAS NEMAINIISIES?!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti