Jaunā «Opel Corsa» turpina uzvaras gājienu 6

 
24.janvāris 2007 9:10

Britu autožurnāls „What car?” jaunajai Corsa piešķīra apbalvojumus „2007. gada automobilis” un „Labākais supermini automobilis”.

Lai saņemtu visaugstāko apbalvojumu un pievienotu to savu Eiropā iegūto trofeju kolekcijai, Corsa nācās cīnīties ar 14 automobiļiem- savu kategoriju uzvarētājiem.

Kopš aizvadītā gada nogales Adam Auto pārdošanā ir ceturtās paaudzes Opel Corsa. Daudzveidības, pārdomātā stila, teicamo tehnisko rādītāju un kvalitātes dēļ jaunā Corsa uzsākusi uzvaras gājienu un kļuvusi gan par teicamu jauniešu, gan arī ģimenes auto.



„Lai iegūtu mūsu „Labākā supermini automobiļa” apbalvojumu, Corsa bija jāpārspēj vairākas neticami labas automašīnas, tas pats vēl lielākā mērā attiecas uz „2007. gada automobiļa” titulu,” teica Stīvs Faulers (Steve Fowler), „What car?” redaktors. „Braukt ar Corsa ir tikpat patīkami kā uz to skatīties. Mums īpaši patīk aprīkojuma saskaņotība- tā perfekti atbilst visām supermini automobiļu pircēja vajadzībām. Mums tā bija labākā jaunā automašīna, kuru mums bija tas prieks testēt pēdējo 12 mēnešu laikā.”

Aizvien pieaugošais Corsa iegūto apbalvojumu saraksts arī atspoguļo tās izcilās īpašības: labākais mazais automobilis ADAC lasītāju aptaujā „Gelber Engel 2007” Vācijā, „Ģimenes gada automobilis” cenu kategorijā līdz 14500 EUR flāmu vadītāju asociācijas aptaujā Beļģijā un „Autobest 2007”, vissvarīgākā automobiļu balva Centrālajā un Austrumeiropā. Pie tam, vairāk nekā 140 Vācijas, Austrijas un Šveices žurnālistu nosauca Corsa par „2007. gada topa automobili”.

„Autobild” Polijas, Serbijas un Horvātijas izdevumi piešķira Corsa titulu „Nr. 1 automobilis”. Rumānijā divas žurnālistu asociācijas iecēla Corsa „Gada auto” statusā, Horvātijā Corsa uzvarēja Horvātijas žurnālistu asociācijas un Horvātijas automobiļu asociācijas aptaujās.  Bez tam, Corsa par „Gada auto” tika nosaukta arī Serbijā un Slovēnijā.

„Jaunās Opel Corsa ienākšana Latvijas tirgū ir izraisījusi milzīgu interesi un, līdzīgi, kā tas ir citviet Eiropā, arī šeit Corsa tiktāl iekarojusi pircēju sirdis, ka uz kāroto auto viņi gatavi gaidīt pat vairākus mēnešus, kamēr tas tiks saražots – Corsa tiek ražota ar pilnu jaudu un tomēr pieprasījums joprojām ir lielāks, nekā reālais piedāvājums” komentē Adam Auto Opel tirdzniecības vadītājs Zigurds Liepa.

Auto eksperti spriež, ka jaunā Corsa pircēju sirdis iekarojusi gan ar savu dažādību, pārdomāto dizainu un daudzveidīgo aprīkojumu, gan arī augsto kvalitāti un papildaprīkojuma elementiem, kas raksturīgi luksus, nevis mazās klases automašīnām – apsildāmu stūri, automašīnas personalizācijas iespējām, kas ļauj mašīnas atmiņā saprogrammēt sev tīkamākās opcijas un tamlīdzīgi.

Jaunā Corsa tiek piedāvāta divās līdzīgās un tomēr nepārprotami atšķirīgās virsbūves variācijās ar trim un piecām durvīm. Trīs durvju Corsa ir moderna, sportiska un teicamiem tehniskajiem rādītājiem, kas tai ļauj iekarot aizvien lielāku popularitāti mūsdienīgu  jauniešu vidū. Vienlaikus piesaistot arī korporatīvos klientus, kas trīsdurvju Opel Corsa labprāt iegādājas saviem darbiniekiem kā dienesta auto.

Tikmēr piecdurvju Corsa sevi jau pierādījusi kā ērtu ģimenes auto, kas teicami pielāgots bērnu vešanai uz skolu, iepirkuma maisiņu novietošanai bagāžniekā un ģimeniskiem izbraukumiem pie dabas.

Turklāt tas viss komplektā ar pārdomātu salona dizainu, kam izmantoti augstas kvalitātes materiāli un jaunām, prasmīgi iestrādātām funkcijām. Un, kas būtiski – jaunā Corsa ar Flex Fix (speciāla no aizmugurējā bampera izvelkama „atvilktne”, kur novietot divus velosipēdus)  un sešiem drošības spilveniem, kā arī uzlabotu apgaismes sistēmu, sniedz arī teicamas drošības garantijas. Euro NCAP testā Opel Corsa drošības parametri guvuši maksimālo – piecu zvaigžņu vērtējumu.

Adam Auto salonā jaunā Corsa nopērkama ar trīs benzīna dzinēju variācijām ar jaudu no 60 līdz 90 zirgspēkiem un trīs dīzeļa dzinēju variācijām ar jaudu no 75 līdz 125 zirgspēkiem. Ir pieejami modeļi ar mehānisko, automātisko un pusautomātisko pārnesumu kārbu. Opel Corsa ir pieejami četri aprīkojuma līmeņi, kas katrs sevī paredz līdz 85 dažādām papildu opcijām. Turklāt jaunā Corsa ir vienīgā automašīna, kur pircējs var izvēlēties arī sev tīkamāko salona apdares krāsu. Adam Auto salonā jaunā Opel Corsa maksā no 9595 eiro.
 
Visi komentāri
 
223817. viesis 24.janvāris 2007 11:05
0 0 Atbildēt

Patiešām labs un smuks auto!

223827. viesis 24.janvāris 2007 11:43
0 0 Atbildēt

taa patieshaam ir vai arii taads patc leetuc's kaa meriva?

223830. viesis 24.janvāris 2007 11:55
0 0 Atbildēt

a kāpēc gājienu, nevis braucienu? :D

223834. viesis 24.janvāris 2007 12:37
0 0 Atbildēt

Tiešām - no mazās klases automašinām, ideals auto. Noteikti pamatīgi savā klasē "izgriezīs pogas" šobrīd slavenajam getzam. Nesen bija iespēja izbraukt ar paziņas corsu - iespaidi patīkami. Pietiekami ērts, perfekti skaists un labi aprīkots salona panelis un pribori, labs uzrāviens. Pats gan esmu tikai lielās klases piekritējs , bet šādu auto savai meitai nopirktu ar lielu prieku.

223863. viesis 24.janvāris 2007 15:47
0 0 Atbildēt

Ir OK opelītis :) tīri ņemams

224103. viesis 25.janvāris 2007 20:22
0 0 Atbildēt

...njaa,ja nu ir jāsalīdzina ar to pašu "Getliņu",tad šis patiesi jau ir auto!!! :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti