Ziemas autodaudzcīņas čempionāts turpināsies «333» 1

 
26.janvāris 2007 9:54

Svētdien, sinoptiķiem solot bargu salu un sniegu, „333” sporta kompleksā Zaķumuižā tiks aizvadīts Latvijas ziemas čempionāta autodaudzcīņā 2. posms.

Kopvērtējuma vadībā šobrīd atrodas Ģirts Krūzmanis („Honda Civic TypeR”, FWD klase), Sabīna Kukute („Nissan 350 Z”, RWD klase) un Elmārs Aukšmuksts („Subaru Impreza”, 4WD klase).

Atšķirībā no pirmā posma sacensībām Jelgavas kartinga trasē „Rullītis”, šoreiz sacīkstes sāksies ar priekšpiedziņas klases startu. FWD grupas sportistiem reģistrācija sāksies jau no pl. 7.30, bet pirmais starts paredzēts pl. 9. RWD un 4WD klašu pārstāvji sacensības uzsāks pl. 13.30, pirms tam reģistrējoties no 11.45 līdz 12.45. Atgādināsim, ka ziemas autodaudzcīņas čempionātā var piedalīties jebkurš brauktgribētājs ar savu „ielas” automašīnu, kas aprīkota ar bezradžu riepām.

Sacensības „333” trasē ir uzdevušas lielu mīklu dalībniekiem – kāds būs trases segums (sniegs, ledus vai asfalts) un kādas riepas izmantot. Ja ticēt sinoptiķiem, tad būs sniegs, bet... Ja būs asfalta segums – jāšaubās, vai kāds no sportistiem šim ir testējis dažādas riepas uz -10 grādu auksta asfalta. Tieši spēja paredzēt laika apstākļus un pareiza riepu izvēle var kļūt par noteicošu faktoru laba rezultāta sasniegšanā.
   

Latvijas čempionāts ziemas autodaudzcīņā

Kopvērtējums pēc 1. posma
FWD
Ģirts Krūzmanis 67 punkti, Dāvis Tobiass 65, Jānis Grīnbergs 60.
4WD
Elmārs Aukšmuksts 67, Kārlis Nebars 65, Mareks Matvejevs 62.
RWD
Sabīna Kukute 70, Jānis Gustāns 64, Ģirts Krūzmanis 58.
Komandas
SRT.LV (Ģirts Krūzmanis, Jānis Grīnbergs) 185, VPLT (Jānis Gustāns, Mareks Matvejevs, Ritvars Kārkliņš) 182 , Ice MEN (Elmārs Aukšmuksts, Normunds Orlovs, Mareks Kairis) 157.

LAF Standartauto komisijas preses dienests

 
Visi komentāri
 
224152. viesis 26.janvāris 2007 10:32
0 0 Atbildēt

Redaktor atkal trukst sh burtu.

127.0.0.1 212.93.97.206

Nokia6610I/1.0 (4.10) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti