Pērn «Hansa Auto» savus rezultātus divkāršoja 3

 
26.janvāris 2007 9:58

Salīdzinot ar 2005. gadu, ar divkāršu apgrozījumu un pārdoto automašīnu skaitu, ir beidzies Opel un Chevrolet dīlera SIA “Hansa Auto” 2006. gads.

Aizvadīto gadu raksturo: lieliski pārdošanas rezultāti, izaugsme straujāka par kopējo automašīnu tirgu, Baltijas valstu labākā Opel dīlera balva un sevišķi labs pārdevēju darbs. Taču vēl ir jāstrādā un jāsasniedz labi rezultāti šogad un ceram, tāpat kā Opel, arī Chevrolet tirdzniecībā saņemt gada labākā dīlera balvu.

2006.gadā pārdoto automašīnu skaita pieaugums pret  776 jaunas automašīnas, no kurām 597 ir bijušas Opel un 179 Chevrolet markas. Pret vēl gadu iepriekš pārdotajām pieaugums ir 72% un 56%, un SIA “Hansa Auto” Brīvības gatves salona provizoriskais 12 mēnešu apgrozījums ir 8 miljoni latu.



“Labie rezultāti liecina par to, ka  cilvēki aizvien vairāk izvēlas komfortu un ērtības, ko piedāvā jauni auto. Gads uzņēmumam  ir nesis ievērojamu apgrozījuma un peļņas pieaugumu, bet tajā pašā laikā arī daudz pārdomas, jo tādi izaugsmes tempi prasa vēl straujāku uzņēmuma attīstību. Domājam par uzņēmuma paplašināšanos un jauniem investīciju projektiem, taču šī brīža stadijā par tiem vēl publiski pāragri stāstīt,” rezultātus komentē SIA “Hansa Auto” valdes priekšsēdētājs Aivis Silgals.

Populārākie modeļi ir bijuši Opel Astra un Chevrolet Aveo, un lielu popularitāti iemantojušie jaunie modeļi – Opel Corsa, kas pārspējusi visus pārdošanas rekordus, ne tikai pie mums, bet arī visā Eiropā ar strauju lēcienu uzreiz pēc parādīšanās tirgū, kā arī otrs modelis – Chevrolet Captiva, kas ir pirmais Eiropas tirgum ražotais SUV klases džips Chevrolet modeļu klāstā.



SIA “Hansa Auto” salona vadītājs Vitolds Kaupass stāstot par nākamā gada mērķiem min, ka “2007. gada nozīmīgākais notikums būs Starptautiskā auto izstāde Rīgā, kur savā stendā līdzās esošajiem modeļiem prezentēsim arī jaunos, tajā skaitā, pērn pirmo reizi publikai parādītos sportiskos Opel OPC modeļus, gada jaunumu Opel Antara SUV klases džipu un ceram parādīt arī eleganto Opel GT, kas atgādina tā 1968. gada veiksmīgo priekšgājēju ar tādu pašu nosaukumu. Tas palīdzēs īstenot mūsu uzstādīto mērķi – par vismaz 30% palielināt pārdošanas apjomus, kas nākamajā gadā paredz pārdot virs tūkstoša jaunu automašīnu.”

Jāatgādina, ka jau sešus gadus SIA “HANSA AUTO” ir autorizētais “Opel” dīleris Latvijā, bet pieredze “Opel” apkalpošanā un tirdzniecībā kolektīvam ir jau kopš 1992. gada. Salīdzinoši nesen – 2004. gada pavasarī, SIA “HANSA AUTO” pirmie ieguva pilnvaras pārstāvēt Latvijā arī “Chevrolet” markas automobiļus.
 
Visi komentāri
 
224170. viesis 26.janvāris 2007 12:48
0 0 Atbildēt

O! Izrādās, es pērngad Chevrolet pārdošanas apjomu esmu kāpinājis par 1.79%! Man pienākas...!

224172. viesis 26.janvāris 2007 13:19
0 0 Atbildēt

izskatās, ka latvieša praktiskā sindroms turpināsies ģeometriskā progresijā ;)

224176. viesis 26.janvāris 2007 13:58
0 0 Atbildēt

Nupat mana darba kolēģe bija noskaņojusies pirkt jauno opel-korsu. Nezinu, kas viņai īsti nepatika, bet pēc pāris test braucieniem ar korsu, viņa tomēr beigās izšķīrās pa labu toijotai -jaris. Arī mana krustmeita visnotaļ nopietni bija nolēmusi pirkt ševroletu-aveo. Pēc testbraucieniem domāja ilgi un daudz, bet beigās tomēr nopirka GETSU - tas esot bijis labāks. Izskatās, ka konkurence mazajā klasē šobrīd ir visai saspringta - piedāvājumu ļoti daudz.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti