«Balta» klienti un partneri ziedo mazturīgo ģimeņu bērniem 4

 
8.februāris 2007 8:39

Lielākā un vecākā apdrošināšanas sabiedrība Latvijā - „Balta” - šogad atzīmē 15 gadu jubileju. Jubilejas gads sācies 5.februārī ar svinīgu koncertu Latvijas Nacionālajā operā uzņēmuma sadarbības partneriem un klientiem.

Tā laikā tika nodots „Baltas” un uzņēmuma klientu un sadarbības partneru ziedojums mazturīgo atbalsta biedrībai „Dace”.

„Kā lielākā un vecākā apdrošināšanas sabiedrība Latvijā, „Balta” ir jutusi atbildību ne tikai par saviem klientiem, bet arī par nozares attīstību. Šo gadu laikā par goda lietu un pienākumu esam uzskatījuši ar savu paraugu un padomiem sniegt ieguldījumu apdrošināšanas nozares atjaunošanā un pietuvināšanā Eiropas praksei. Ar gandarījumu varu teikt, ka esam paveikuši lielu darbu un šodien varam līdzvērtīgi stāvēt blakus senajām Eiropas apdrošināšanas sabiedrībām. Protams, pastāvēs, kas pārmainīsies. Un mēs esam gatavi turēt roku uz Eiropas pulsa un spert drošu soli uz priekšu arī nākamos gadus,”  teica AAS „Balta” valdes priekšsēdētājs Jānis Abāšins.

AAS „Balta” savā jubilejas reizē sadarbības partnerus un klientus aicināja ziediem un dāvanām domāto naudu atvēlēt mazturīgo ģimeņu bērnu talantu attīstīšanai. Vakara gaitā tika ziedoti Ls 3000 un nodoti mazturīgo atbalsta biedrībai „Dace”, kas tos izlietos muzikālu, sportisku, māksliniecisku, erudītu un neredzīgu bērnu talantu atbalstam visā Latvijā.

„Esmu gandarīts, ka mūsu klienti un sadarbības partneri ir atsaucīgi un atbalsta labdarību, palīdzot mazturīgo ģimeņu bērniem sasniegt savus sapņus un attīstīt dabas dotās spējas un talantus. Kopīgiem spēkiem mēs varam veikt lielas lietas, lai līdzcilvēkos atgrieztu sirdsmieru un dzīvesprieku,”  teica AAS „Balta” valdes priekšsēdētājs Jānis Abāšins.

AAS „Balta” ar 25% lielu tirgus daļu ir lielākais riska apdrošinātājs Latvijā un visu galveno rādītāju ziņā ir vadošā apdrošināšanas kompānija valstī. Pašlaik AAS „Balta” ir Latvijas apdrošināšanas nozarē plašākais filiāļu tīkls ar 31 filiālēm, 32 klientu apkalpošanas centriem un vairāk nekā 1000 darbiniekiem.
 
Visi komentāri
 
225177. viesis 8.februāris 2007 8:49
0 0 Atbildēt

Pēc Abašina skaidrojuma par nabadzīgo un tūlītās bankrotējošo apdrošinātāju, saprotu šī reklāmraksta palīgā saucienu sabiedrībai, ziedot, lai glābtu Abāšina vadīto Baltu! ... un mazturīgās ģimenes taps nodrošinātas... :)

225202. viesis 8.februāris 2007 11:19
0 0 Atbildēt

ar ziedošanu nav pieņemts zīmēties. Lēts PR.

225204. viesis 8.februāris 2007 11:40
0 0 Atbildēt

vakar nosalusham bomzim ieziedoju ls1,- , shis Maximaa iepirka paiku ne shvirlaku :O oi kaads es laps :D:D:D slava man :D:D:D

225239. viesis 8.februāris 2007 16:51
0 0 Atbildēt

3000 - būtu kaunējušies par kapeikām lielīties!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti