Interesanti pieteikumi Latvijas autorallija čempionātam 6

 
9.februāris 2007 8:26

LMT Latvijas čempionāts un kausa izcīņa autorallijā startēs jau pēc nedēļas – 17. un 18. februārī. Arvien papildinoties pieteikumu sarakstam, tajā redzamas arī vairākas interesantas ekipāžas.

Lielākais šā gada pārsteigums ir ekipāža Ivars Caune/Vladimirs Barinovs, kas trasē dosies ar A8 kategorijas Mitsubishi Lancer Evolution VII automobili. Šo automobili līdz 2005. gadam pilotēja vairākkārtējais Latvijas čempions Ivars Vasaraudzis un atliek vien piekrist ekspertiem, ka šis šobrīd ir viens no labākajiem rallija automobiļiem Latvijā. Ivars Caune 2007. gada sezonā startēs jaunizveidotajā SKY Rally Team komandā, un arī viņa komandas biedri – Andris Lontons/Mareks Stirna – tikuši pie jauna automobiļa. Šis atraktīvais duets trasē dosies ar nule kā sagatavotu Mitsubishi Lancer Evolution IX.

Pēc divu gadu pārtraukuma trasē atgriezīsies 2004. gada Latvijas čempioni autorallijā R1600 grupā Ivars Norberts/Guntars Zicāns, kuri, gluži tāpat kā pirms vairākiem gadiem, lietos aizmugures piedziņas Toyota Corolla automobili. Šī ekipāža allaž trasē bijusi atraktīva un ātra, tādēļ būs interesanti noskaidrot, vai meistarība neapsūbē un vai 2004. gadā uzrādītais ātrums ir pietiekošs, lai cīnītos par goda pjedestālu arī šosezon.

Šogad no N3 kategorijas uz Latvijas autorallija prestižāko klasi – N4 – pārsēdies Andis Neikšāns. Viņš kopā ar Pēteri Dzirkalu startēs ar Mitsubishi Lancer Evolution IX. Pēdējos trīs gadus pēc kārtas Neikšāns bijis trešais Latvijā trīs dažādās klasēs (R1600, AN2000 un N3). Vai viņam izdosies šo sarakstu turpināt ar bronzu N4 klasē?

Dalībnieku sarakstā redzamas arī vairākas jaunas komandas. Arvis Vecvagars/Ainārs Kalniņš un Uldis Apsītis/Gatis Klemencis pārstāvēs „Mūsa Motors Rīga Racing”, savukārt jau pieminētie Ivars Caune un Andris Lontons – „Sky Rally Team”. Arī rallistu vidū populārais interneta portāls www.4rati.lv izstādījis savu vienību ar nosaukumu „Rallija Komanda 4rati”. Tajā startēs Aldis Pīlēns/Miķelis Mežaks, Gatis Vecvagars/Rolands Mēnesis un Guntars Butlers/Gundars Kreilis.

Pārsteigumus uz pirmo ralliju sola arī komanda RAMI R-Evolution, kurai esot jaunas automašīnas un pievienojusies kāda jauna ekipāža. Būs interesanti pavērot, vai jaunais Jānis Kārkliņš, apguvis zinības četrkārtējā pasaules čempiona Tomija Makinena rallija skolā, spēs cīnīties par uzvarām arī Latvijas čempionāta rallijos. Tāpat pie jaunas komandas esot tikuši arī pēdējo divu gadu Latvijas vicečempioni N4 klasē Jānis Vorobjovs/Guntis Ervalds.

Pieteikumu sarakstu iespējams aplūkot internetā – www.autorally.lv.


LMT Latvijas rallija čempionāta
preses sekretārs Mārtiņš Dzenītis
 
Visi komentāri
 
225304. viesis 9.februāris 2007 8:53
0 0 Atbildēt

Nu ebio, pēc nedēļas jau Oktobris, kā laiks skrien!

225311. viesis 9.februāris 2007 9:42
0 0 Atbildēt

Tik lai nav tik auksti kaa pagaajusho gadu :D Tad buus ok!

225330. viesis 9.februāris 2007 11:43
0 0 Atbildēt

Nu vo kā atkal esam februārī, es ta nobijos!

225334. viesis 9.februāris 2007 12:05
0 0 Atbildēt

Pagājušo gad', tikai īsti rallija fani baudīja ralliju -26 grādos. Fig zin, rallija autiņu motoru jaudai tas nāk tikai pa labu.

225335. viesis 9.februāris 2007 12:33
0 0 Atbildēt

Nuja. Īstie fani baudīja ralliju, pārējie šņabi un neviens nebija apdalīts. :)

225348. viesis 9.februāris 2007 16:29
0 0 Atbildēt

pagaisgad apmekleju,sogad ja bus lidzigs laiks un lielie minusi lauka nu saubos vai apmeklesu ... pasakums tad jau vairak ir diskomforts ... jacer,ka nu nebus tik auksts

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 12

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti