RAMI R-evolution Racing komanda gatava startam Sarmā! 4

 
16.februāris 2007 0:02

Brīvdienās jau pirmais Latvijas Rallija Čempionāta posms – SARMA 2007. RAMI R-evolution Racing komandas ekipāžas ir nopietni sagatavojušās šim startam.

Pirms pirmā LRČ posma komandas ekipāžas treniņu nolūkos jau ir startējušas atsevišķās ziemas sacensībās. Tā A.Egle/N.Aizkalns startēja Krievijas kausa izcīņas posmā „Rally Jakkimaa 2007” un M.Mežaks/A.Ronis Latvijas Mini rallija čempionāta pirmajā posmā „Ķekavas Ziema ‘07”, kur ar jauno automašīnu izcīnīja trešo vietu absolūtajā vērtējumā.

Komandu šogad pārstāves trīs ekipāžas ar Mitsubishi Evolution automašīnām:


Aivis Egle un Normunds Aizkalns rallijā SARMA 2007 piedalīsies ar pagājušajā gadā iegādātu Mitsubishi EVO 9 N4 grupas ieskaitē. Gatavojoties 2007. gada sezonai automašīnai tika veikti vairāki tehniskie uzlabojumi. Šie tehniskie uzlabojumi ļaus Aivim un Normundam cīnīties par čempiona titulu N4 grupā Latvijas Rallija Čempionāta ieskaitē.

Savukārt, ekipāža Matīss Mežaks un Arnis Ronis startēs ar Mitsubishi EVO 8 N4 grupā. 2006.gadā ar Matīsu vienā ekipāžā brauca un stūrmaņa krēslā sēdēja viņa brālis Miķelis Mežaks, jo Arnis Ronis pēc 2005.gada avārijas rallijā Saaremaa bija spiests izlaist sezonu. Šajā sezonā Arnis Ronis ir atpakaļ lielajā autosportā un gatavs cīnīties arī par N4 grupas čempiona titulu Latvijas Rallija Čempionāta ieskaitē. 2006.gada izskaņā ekipāža tika pie Mitsubishi EVO 8. Šobrīd auto ir gatavs sacensībām, Mežakam atliek tikai veiksmīgi apgūt auto iespējas sacensību režīmā.

Jaunums RAMI R-evolution Racing komandas sastāvā uz 2007.gadu būs trešā ekipāža Artūrs Priednieks un Jānis Kirkovalds, kuru rīcībā ir Mitsubishi EVO 7. Ekipāža arī ir veikusi dažādus tehniskus uzlabojumus savam sacīkšu braucamajam. Kā jau zināms iepriekšējos gados A.Priednieks/J.Kirkovalds veiksmīgi startēja ar pilnpiedziņas klases auto, tāpēc ceram, ka šī ekipāža šogad spēs uzrādīt konkurētspējīgus rezultātus LRČ ietvaros un izcīnīs godalgotas vietas atsevišķos rallijos, kā arī sezonas kopvērtējumā.

Komandas mērķis 2007. gada sezonā būs vieta pirmajā trijniekā komandu vērtējuma.

Šogad RAMI R-evolution Racing sadarbībā ar žurnālu RALLY LV uzsāk sadarbības projektu, kur ikviens rallija fans varēs iepazīties pirms katra gaidāmā rallija ar fotoreportāžu komandas mājas lapā www.r-evolution.lv. Šajās fotoreportāžās tiks attēlots katrs skatpunkts no trim dažādiem rakursiem, lai rallija fani spētu vieglāk iztēloties un izvēlēties sev nepieciešamo rallija vērošanas vietu! Ceram, ka šī iespēja iepriecinās fanus visā Latvijā un ārpus tās.

RAMI R-evolution Racing vēlas pateikties par atbalstu komandas sponsoriem RAMITEH, RAMIRENT, LATTELECOM TECHNOLOGY, TELIA LATVIJA, DNB NORD Līzings, TIETO ENATOR, REMUS un
novēlēt visiem sportistiem veiksmīgu šī gada rallija sezonu!

RAMI R-evolution Racing Team
 
Visi komentāri
 
225760. viesis 16.februāris 2007 5:04
0 0 Atbildēt

Vispār jau jautri - tagad visas rallija komandas, kas piedalīsies Sarmā te publicēs savas aizraujošās preses relīzes par augstajiem sasniegumiem un grandiozajiem mērķiem, kopā ir 56 ekipāžas, cik no tām ir komandās es nezinu, bet 10 PR būtu labi! Nedaudz ironiski, bet nu jau sanāca smiekls pēc šiem virsrakstiem: Sūnu ciema pārstāvji brauks uz debemannas zemes otru galu, mērojot vistālāko ceļu, savukārt Putriņa k-gam Nr1 starta numurs! Urrā!

225768. viesis 16.februāris 2007 8:53
0 0 Atbildēt

225760. viesis 16.02.2007 05:04

Es jau ar butu priecigs atverot iauto.lv ieraudzit tukshu baltu labu. Tad vismaz visadiem dauņiem, tai skaita ari tev, nebutu ko d.i.rst

225860. viesis 16.februāris 2007 18:26
0 0 Atbildēt

Toč, nafig d....st - ja rallijs neinteresē, nelasi!

225868. viesis 16.februāris 2007 19:45
0 0 Atbildēt

Nabaga cilvēks vienkārši nekad nav bijis rallijā,viņam nav priekštata cik tas vis maksā,un cik tas ir nopietni.Nu jau tiešām nopietni.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti