Jāni Vinteru uzaicina uz testa braucieniem 8

 
27.februāris 2007 0:01

Viena no pasaules vadošajām motociklu ražotajrūpnīcam KTM, sadarbībā ar oficiālo KTM dīleri Latvijā Motorats un pateicoties Jāņa Vintera komandas vadītājam Jānim Gaigalam, uzaicinājusi Latvijas enduro pārstāvi Jāni Vinteru piedalīties jaunā KTM rallija motocikla testa braucienos Tunisijā no 4. – 9. martam.

Pirmo reizi Latvijas motosporta vēsturē, kādam no Latvijas sportistiem KTM rūpnīca izteikusi piedāvājumu sadarbībai.

Uz pasākumu aicināti vadošie pasaules motosportisti. KTM rūpnīca uzaicinājusi Jāni Vinteru, pateicoties sasniegumiem šīgada Dakāras rallijā.

Pasākuma ietvaros sportisti vērtēs jauno rallija motociklu – gan tehniskos parametrus, gan motocikla uzlabojumus. 2007. gada motociklam veiktas būtiskas izmaiņas – sākot no motocikla rāmja, motora līdz amartizācijai un izmaiņām dizainā.

KTM rūpnīcas pārstāvji turklāt vērtēs sportistu sniegumu, kas ir viena no retajām iespējām sportistiem sekmēt ilgtermiņa sadarbību ar KTM rūpnīcu.

2006. gadā maratonrallijā Jānis Vinters startēja ar 2006. gada KTM rallija motociklu.

Artūrs Robežnieks, Latvijas Motosporta Federācijas (LaMSF) enduro komisijas vadītājs un KTM dīleris Latvijā uzver, „šis ir vēsturisks brīdis un apliecinājums mērķtiecīgai darbībai. Jānis ir piemērs smagam darbam un iespējām, ko sasniegt var arī citi. Tas ir gan sportista darba rezultāts, gan arī enduro komisijas nopelns, jo mūsu mērķis ir sekmēt augstu sasniegumu sportu.

KTM rūpnīcas komandas sastāvos vēlas iekļūt daudzi pasaulē zināmi motosportisti, tomēr izredzes ir retajam. Sadarbība, ko izteikusi KTM rūpnīca Jānim ir labs sadarbības sākums. Nevēlos apgalvot, ka 100% sadarbība turpināsies, bet jāmin – Jānis ir pamanīts un tas jau ir sasniegums”.

2006. gada Dakāras maratonrallijā Latvijas enduro pārstāvis Jānis Vinters izcīnīja divas posmu uzvaras un kopvērtējumā 6. vietu. Pirmo reizi Latvijas motosporta vēsturē, Latvijas sportists izcīnījis uzvaru Dakāras rallijā posmā un ierindojies tik augstā kopvērtējuma vietā.

KTM rūpnīcas komandas braucēji jau vairākus gadus uzvar Dakāras rallijā un stabili ierindojas pirmajā kopvērtējuma desmitniekā. 2006. gadā uzvaru motociklu grupā izcīnīja Sirils Desprē no KTM komandas.
 
Visi komentāri
 
227273. viesis 27.februāris 2007 0:22
0 0 Atbildēt

Cepuri nocelju Vintera priekshaa!!!

227277. viesis 27.februāris 2007 7:52
0 0 Atbildēt

vot tas ir malacis ne ta kā tie krītiņi ar saviem OSCar :p

227278. viesis 27.februāris 2007 7:59
0 0 Atbildēt

lai starteetu ar mociiti vaig mazaak finanses nekaa lai brauktu ar auto ... attieciigi arii rezultaati atbilstoshi

227281. viesis 27.februāris 2007 8:33
0 0 Atbildēt

Izbrauc kaut 10 km pa meža ceļu lielā tempā ar moci un tad ar mašīnu. Un tad gudri spriedelē.

227287. viesis 27.februāris 2007 9:02
0 0 Atbildēt

...līdz amartizācijai...

kas tā tāda? :)

227288. viesis 27.februāris 2007 9:20
0 0 Atbildēt

amartizaacija laikam noziimee izmainjas dizainaa :)

Cepuri nost ABU Vinteru priekshaa . Man gan ''dusmiigaaks'' ( subj.) liekas otrais Vinters , kursh ,ar pirmaa aplasiitu mociiti , novaaleeja praktiski nesliktaak . Eventuaali ceru abus brachkas ieraudziit ruupniicas komandas sastaavaa .

227385. viesis 27.februāris 2007 14:02
0 0 Atbildēt

"2006. gada Dakāras maratonrallijā Latvijas enduro pārstāvis Jānis Vinters izcīnīja divas posmu uzvaras un kopvērtējumā 6. vietu. "

Iesaku pamainīt gadaskaitli !!!

228937. viesis 13.marts 2007 14:45
0 0 Atbildēt

Tas ir pilnīgs atstojs

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti