Uz Siguldu būs jābrauc ar Volkswagen!

 
27.februāris 2007 9:58

Šo sestdien Siguldā risināsies LMT Latvijas čempionāta un kausa izcīņas autorallijā otrais posms – „Sigulda 2007”. Sacīkstes organizatori parūpējušies par vairākiem pārsteigumiem.

Lai gan laika ziņās solīts, ka šonedēļ gaidāms atkusnis, Siguldas rallija ceļi joprojām ir sniega klāti, tādēļ nav iemesla satraukumam, ka rallijs tiks atcelts. Vēl jo vairāk – naktīs joprojām tiek solīti mīnus grādi, kas neļaus ceļiem pilnībā atkust. Turklāt, lai sataupītu uz ceļa ledus segumu, sportistiem iepazīšanos būs ļauts veikt tikai ielas radžu riepām – tā sauktās rallija treniņriepas iepazīšanās laikā būs aizliegtas.

Par interesantu pārsteigumu skatītājiem parūpējušies Volkswagen pārstāvji Siguldā „Auto Īle & Herbst”. Visiem skatītājiem, kas uz ralliju ieradīsies ar Volkswagen, ieejas kartes būs par pus cenu. Ieejas kartes nopērkamas jau šobrīd „Auto Īle & Herbst” Siguldā, Mālpils ielā 1. Tās maksās trīs latus, bet, ja uzrādīsiet Volkswagen automobiļa tehnisko pasi – pusotru latu. Atgādinām, ka minēto atlaidi var saņemt tikai „Auto Īle & Herbst”, lai gan ieejas kartes tiks pārdotas arī pie visiem ātrumposmiem. Ja vēlaties doties tikai uz vienu dopu, ieejas biļete maksās vienu latu, bet vēl par 50 santīmiem varēsiet nopirkt ātrumposmu kartes ar interesantākajiem skatu punktiem.

„Parasti par īstām rallija mašīnām tiek uzskatītas Subaru vai Mitsubishi, taču mēs nolēmām atbalstīt tos, kuri uz ralliju ierodas ar Volkswagen,” stāsta sacensību vadītāja vietniece Zita Īle. „Volkswagen vienmēr bijis ļoti praktisks automobilis, tādēļ mēs nolēmām dot praktisku labumu visiem šādu auto īpašniekiem – rallija laikā tie saņems ieejas kartes par pus cenu!”

Visa aktuālā informācija par ralliju „Sigulda 2007” atrodama ne tikai LMT Latvijas čempionāta un kausa izcīņas mājas lapā www.autorally.lv, bet arī rallija mājas lapā www.sigulda2007.lv, kur atrodami ātrumposmu apraksti, dalībnieku saraksts ar fotogrāfijām, kā arī visa aktuālākā informācija par ralliju. Uzreiz pēc sacensībām šeit būs atrodami arī to rezultāti un fotogrāfijas.

LMT Latvijas čempionāta un kausa izcīņas autorallijā posmu „Sigulda 2007” atbalsta „SEB Unilīzings”, „Auto Īle&Herbst”, Siguldas pilsētas Dome, „Fuchs”, „Telia Latvija”, „Baltijas Apdrošināšanas Nams” un „Siguldas Būvmeistars”. Informatīvi atbalsta „Kas Jauns”, „Zebra”, „Čas” un „Latvijas Avīze”. Tiešās reportāžas klausieties „Radio SWH”, bet sacensību apskatu iespējams vērot „TV-5” kanālā.

LMT Latvijas rallija čempionāta
preses sekretārs
Mārtiņš Dzenītis
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti