Februārī Kia Baltijas valstīs pārdevusi 100 cee’d automašīnas 1

 
6.marts 2007 9:42

Kopš februāra sākuma Kia Auto Baltijas valstīs kopā pārdevusi 100 jaunas Kia cee’d automašīnas. Modelis cee’d, kuram ir 7 gadu garantija, tiek ražots nesen uzbūvētajā Žilinas rūpnīcā Slovākijā, kas pilnu jaudu sasniegs jūnijā.

„Lai gan mēs bijām pārliecināti par Kia cee’d labajām īpašībām un veiksme tirdzniecībā bija gaidīta, pirmā mēneša laikā pārsniegtā 100 auto robeža arī mums bija neliels pārsteigums,” pavēstīja Kia Auto Baltijas reģiona mārketinga vadītāja Kristela Kergmā (Kristel Kõrgmaa). „Pateicoties 7 gadu garantijai, labajam aprīkojumam un skaistajam dizainam, šis drošais, Eiropā ražotais modelis ir ieguvis mums jaunus klientus un apliecinājis Kia kā nopietnas un uzticamas automašīnu markas prestižu. Pārdoto automašīnu skaits varētu būt vēl lielāks, taču mūsu jaunā rūpnīcā Slovākijā vēl nestrādā ar pilnu jaudu – tāpēc pieprasījums pašreiz pārsniedz piedāvājumu. Saprotamu iemeslu dēļ daudzi cilvēki vēlas vispirms ar savām acīm redzēt automašīnu, nevis vienkārši noslēgt līgumu par automašīnas iegādi.”


 
„Žilinas rūpnīca sasniegs savu pilno jaudu vēlākais jūnijā,” piebilda Kristela Kergmā. „Līdz tam darīsim visu, lai saīsinātu Kia cee’d pašreizējās turpat mēnesi garās gaidīšanas rindas un iespējami ātri saņemtu pasūtītos papildu daudzumus no rūpnīcas.”

Neraugoties uz to, ka Kia 1,4 litru motora jauda ir līdzvērtīga lielākās daļas šīs pašas klases automašīnu 1,6 litru motoriem, sākotnēji lielāka interese ir bijusi tieši par cee’d ar 1,6 litru motoru. Privātpersonu vidū populārāks ir benzīna motors, uzņēmēji vairāk dod priekšroku modelim ar 1,6 litru dīzeļmotoru.

Kia Motors ir viena no pasaulē visātrāk augošajiem autoražotājiem. Kompānijas oficiālais importētājs Igaunijā, Latvijā un Lietuvā ir KIA Auto AS (www.kia.ee).
Uzņēmumam, kurš darbojas kopš 1994. gada, pašlaik Baltijas valstīs kopā ir 20 izplatītāji. Kopš pagājušā gada beigām 100% Kia Auto AS pieder uzņēmumam Tallinna Kaubamaja. Tallinā, Rīgā un Viļņā Kia Auto AS veido mūsdienīgām prasībām atbilstošus automašīnu tirdzniecības un servisa centrus. Kia Motors Corporation ir izveidota 1944. gadā. 12 valstīs izvietotās 15 rūpnīcās gadā kopā tiek saražots vairāk nekā miljons automašīnu, kuras tiek tirgotas un apkoptas ar dīleru tīkla palīdzību, kas ietver 190 valstis.
 
Visi komentāri
 
228042. viesis 6.marts 2007 23:53
0 0 Atbildēt

Kā var tik tizli nofotogrāfēt normālu mašīnu.

Ā, sapratu, tāpēc, ka šī ir Grosa AutoeļļasfiltruremontzonassiksnuPārdošanasSalona auto. :D :D :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti