Domenikss grupas apgrozījums 2006. gadā palielinājies par 40% 3

 
13.marts 2007 9:03

Domenikss grupas uzņēmumu apgrozījums 2006. gadā sasniedzis 40 milj. latu, kas salīdzinājumā ar 2005. gadu ir par 40 % vairāk. Finanšu rezultāti liecina, ka Domenikss grupas uzņēmumi – SIA Domenikss, SIA Domenikss Ventspils, SIA Domenikss Daugavpils, SIA Baltijas Auto Centrs turpina stabilu attīstītību Latvijas tirgū.

Aizvadītais gads bijis kārtējais ekonomiskās izaugsmes gads ne tikai valstī un automobiļu nozarē, bet arī Domenikss grupas uzņēmumos. Esam turpinājuši realizēt iepriekš nosprausto multibrendu stratēģiju - 2006. gada rudenī kļuvām par Kia Motors autorizēto dīleri Latvijā un veiksmīgi uzsākām Kia vieglo un apvidus automobiļu tirdzniecību. Paplašināšanās skārusi arī reģionus – Domenikss Ventspils uzsāka tirgot Citroën markas automobiļus, kā arī sniegt servisa pakalpojumus šīs markas auto klientiem. Savukārt Daugavpilī esam atvēruši pagaidu servisa telpas, kas jau šobrīd palīdz apkalpot Latgales reģiona klientus ērtāk un ātrāk līdz jauna Daugavpils centra atklāšanai.

2006. gadā realizējām vairākus valstiski nozīmīgus projektus - noslēdzām 70 ātrās palīdzības automašīnu piegādi Katastrofu Medicīnas centram, KS Tranporta Grupai Rīga Taxi tika nodoti 50 jauni Mercedes-Benz E 200 CDI automobiļi, kas papildina līdzšinējo uzņēmuma taksometru autoparku. Savukārt Latvijas valstij nozīmīgā NATO samita laikā, viesu un dalībnieku pārvadāšanai nodrošinājām 300 jaunu Mercedes-Benz automobiļu piegādi un apkopi. Esam gandarīti, ka tieši mums bija iespēja nodrošināt autotransportu tik starptautiski un valstiski nozīmīgā pasākumā kā NATO samits un spējām to veikt augstākajā kvalitātē.

Aizvadītā gadā veiksmīgi uzsākām arī vairāku jaunu Mercedes-Benz automobiļu tirdzniecību – Mercedes-Benz E-klasi, SL, CL, GL un Sprinter modeļus. Kopējais 2006. gadā Domenikss grupas pārdoto automobiļu skaits sasniedz 1499 vienības, kas ir par 36% vairāk salīdzinājumā ar 2005. gadu. Pārdoto automobiļu vidū ir 491 vieglie un apvidus automobiļi, 438 pasažieru un kravas mikroautobusi, 270 kravas automobiļi un 300 mazlietoti automobiļi.
Automobiļu pārdošanas apjomu pieaugums palielina arī pēcpārdošanas apkalpošanas apjomus. Tāpēc 2006. gada rudenī Domenikss iegādājās automašīnu apkopes, remonta un detaļu tirdzniecības uzņēmumu Reals Group. Uz šo brīdi saviem klientiem, kas iegādājušies Mercedes-Benz, Mitsubishi Fuso Canter un KIA automobiļus, jaunajā servisa centrā „Imanta” tiek sniegti kvalitatīvi virsbūvju remonta un krāsošanas pakalpojumi. Pateicoties jaunajam servisam centram, līdzšinējais servisa centrs Rīgā, Abrenes ielā ir palielinājis klientu apkalpošanas kapacitāti un turpina savu darbību, sniedzot visus servisa, tehnisko apkopju un rezerves daļu tirdzniecības pakalpojumus.

„Viens no būtiskākajiem tālākajiem plāniem, līdzās esošā servisa darbības pilnveidošanai, ir Salaspils automobiļu tirdzniecības un servisa centra projektēšanas pabeigšana un būvniecības uzsākšana, lai jau 2008. gadā tas varētu sākt aktīvu darbību. Reģionālās darbības un multibrendu koncepcijas attīstīšana tiks turpināta arī 2007. gadā. Kopējais plānotais investīciju apjoms šogad sasniegs 13,5 milj. latu.
Kā jau pēdējos 5 gados, arī šogad lielu uzmanību veltīsim Domenikss personāla jautājumiem un profesionālai darbinieku atlasei. Jau šobrīd Domenikss grupas uzņēmumos nodarbināti 269 darbinieki, kuru skaits tiks ievērojami palielināts, pieaugot uzņēmuma darbības intensivitātei un darbības sfērām. Uzņēmumā darbojas arī atsevišķa Apmācību nodaļa, kuras uzdevums ir celt darbinieku profesionalitāti visu Domenikss grupas sniegto pakalpojumu ietvaros,” atzīmē Domenikss valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Jāatgādina, ka Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss - DaimlerChrysler AG Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, kā arī kravas automobiļu tirdzniecību, Maybach automobiļu tirdzniecību, ir Mitsubishi Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mitsubishi Fuso Canter kravas automobiļu tirdzniecību, kopš 2006. gada - arī autorizētais KIA dīleris Latvijā, kā arī piedāvā visu augstāk minēto zīmolu rezerves daļas un servisa pakalpojumus, SIA Domenikss Ventspils – pārstāvniecība Ventspilī, arī autorizēts Citroen automobiļu dīleris, SIA Domenikss Daugavpils – pārstāvniecība Daugavpilī, SIA Baltijas Auto Centrs, kas nodarbojas ar mazlietotu automašīnu tirdzniecību.
 
Visi komentāri
 
228898. viesis 13.marts 2007 10:22
0 0 Atbildēt

man patīk šis: " Esam turpinājuši realizēt..." :D :D :D

228921. viesis 13.marts 2007 12:28
0 0 Atbildēt

Aizvadītais gads bijis kārtējais ekonomiskās izaugsmes gads ne tikai valstī .....

:D šitais teikums noteikti tagad patīk mūsu ministriem :D

228960. viesis 13.marts 2007 16:04
0 0 Atbildēt

nosprausto multibrendu stratēģija protams rulle, bet serviss un augstaakaa vadība ir galiigā pii

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti