Hansa Līzings atvieglo Renault un Dacia auto iegādi līzingā 1

 
19.marts 2007 8:57

Hansa Līzings, Renault un Renault Credit Polska (RCI Banque grupa) sadarbojas kopējā Renault līzinga projektā.

Hansa Līzings, Renault un Renault Credit Polska Renault līzinga sadarbības projekts nodrošina iespēju ātri un izdevīgi iegādāties Renault un Dacia automašīnas, veicot visas ar to saistītās formalitātes pie automašīnu izplatītājiem.

Tā kā projektā ir iesaistīts ne tikai Hansa Līzings, – vadošais uzņēmums Latvijas līzinga tirgū – bet arī Renault un Renault Credit Polska, minētā sadarbība veicina jauna līmeņa piedāvājuma rašanos Latvijas tirgū.

Vadims Frolovs, SIA "Hansa Līzings" Autolīzinga Nodaļas vadītājs: „Hansa Līzings apzināti paplašina attiecības ar saviem partneriem, lai klientiem varētu piedāvāt noteiktus izstrādājumus, kas nav pieejami citiem. Tā kā Renault un Renault Credit Polska ir līdzīgi mērķi – tie meklēja uzticamus, enerģiskus un pieredzējušus dalībniekus Baltijas valstu tirgū, kuri, izmantojot savas spējas un sasniegumus, palīdzētu pacelt klientu apkalpošanu augstākā un profesionālākā līmenī – radās Renault līzinga projekts, kurš ļauj cilvēkiem daudz izdevīgāk un ātrāk noformēt līzingu Renault un Dacia automašīnu iegādei.”

Izmantojot Renault līzinga sniegtās iespējas, klients iegūs unikālu izstrādājumu kombināciju – automašīnu par nepārprotami izdevīgiem mēneša maksājumiem, kā arī īpašu apdrošināšanas piedāvājumu. Turklāt klients varēs noformēt visus dokumentus Renault automašīnu izplatīšanas vietās. Automašīnu pircējiem nebūs jātērē laiks, lai nokopētu nepieciešamos dokumentus, kas jāiesniedz dažādās institūcijās. Visu administratīvo procesu veiks automašīnu izplatīšanas vietās, kamēr pircējs bauda tējas vai kafijas pauzi.

„Šis ir klasisks “ieguvējs/ieguvējs” situācijas piemērs, kad dažādi partneri sadarbojas, lai sasniegtu vislabākos rezultātus. Šajā gadījumā ir četras ieguvējas puses, kuras gūs labumu no minētās sadarbības: klienti, „Hansa Līzings”, Renault un Renault Credit Polska, kā arī vietējie izplatītāji,” uzskata V. Frolovs.

Renault nodrošinās ļoti pievilcīgu piedāvājumu (Renault un Dacia modeļu un īpašas cenas parādīšanās Latvijas tirgū). Turklāt Renault Credit Polska dalīsies ar Hansa Līzings savā pieredzē un īpašajās zināšanās (know how) par finansējuma piedāvāšanu Renault un Dacia zīmoliem. Savukārt Renault izplatītāji nodarbosies ar klientu apkalpošanu paplašinātā režīmā, sākot ar vajadzīgo dokumentu saņemšanu un beidzot ar līzinga līguma parakstīšanu.

Hansa Līzings savukārt nodrošinās izdevīgus finanšu un apdrošināšanas risinājumus, kā arī nodarbosies ar līzinga darījumu administratīvajām funkcijām. Protams, mūsu pieredze un tirgus ekspertu viedoklis dos pievienoto vērtību klientiem, kā arī Renault un Renault Credit Polska” uzsver V. Frolovs.
 
Visi komentāri
 
229343. viesis 19.marts 2007 10:48
0 0 Atbildēt

:))) taapat tos shrotus peerk tik valsts iestaades, prieksh tas liizings vajadziigs?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 26

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti