Robežsargi saņems jaunas automašīnas un kvadriciklus

 
20.marts 2007 0:00

2007. gada 22. martā Valsts robežsardzes Galvenajā pārvaldē notiks svinīgs pasākums, kura laikā, klātesot iekšlietu ministram Ivaram Godmanim, teritoriālo pārvalžu un Valsts robežsardzes koledžas pārstāvji, kā arī Valsts robežas pilnvarotie pārstāvji saņems 34 vieglās automašīnas Ford un 30 kvadriciklus Arctic Cat 400i.

Kā jau ziņots, Valsts robežsardzes  Galvenā pārvalde 2006. gada 31. oktobrī parakstīja līgumu par 30 kvadriciklu  Arctic Cat 400i piegādi. Kopējā līgumcena ir 311 201,40 eiro (ar PVN).
   
Robežsargi kvadriciklus izmantos valsts robežas apsargāšanai un tie dos iespēju operatīvi reaģēt pēc informācijas saņemšanas par iespējamu robežas pārkāpumu. Tie ir aprīkoti ar piekabēm, kuras varēs izmantot robežjoslas un robežzīmju uzturēšanai.

Kā jau iepriekš informējām, 2006. gada 17. oktobrī SIA „Baltic Motors Ltd” ar Valsts robežsardzes Galveno pārvaldi parakstīja līgumu par vieglo automašīnu FORD Focus un   FORD   Mondeo piegādi.  Kopējā līgumcena ir 1 856 195,69 eiro (ar PVN).

Jaunos kvadriciklus dienesta vajadzībām izmantos robežsargi, kas apsargā Latvijas Austrumu robežu - Viļakas, Ludzas un Daugavpils pārvaldēs. Divi kvadricikli tiks izmantoti Valsts robežsardzes koledžas kadetu apmācībām.

Vieglās automašīnas nonāks Valmieras, Viļakas, Ludzas, Daugavpils, Rīgas, Liepājas un Ventspils pārvalžu, Valsts robežsardzes koledžas, kā arī Valsts robežas pilnvaroto pārstāvju rīcībā.  

Transportlīdzekļi tika iegādāti Šengenas konvencijas finanšu programmas projekta „Mobilās robežpatrulēšanas sistēmas uzlabošana, izmantojot apvidus mašīnas, sniega motociklus, kvadriciklus un motorlaivas” ietvaros.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji ir laipni aicināti piedalīties svinīgajā pasākumā, kas notiks 2007. gada 22. martā plkst. 12.30 Valsts robežsardzes Galvenajā pārvaldē (Rīga, Rūdolfa iela 5).

Informāciju sagatavoja VRS GP Preses un sabiedrisko attiecību dienesta
galvenā inspektore I. Bērziņa
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti