Jauns Renault Trucks servisa centrs

 
24.marts 2007 0:04

2007. gada 24.martā Rīgas rajonā, netālu no Sauriešiem, uzņēmums Euro-Auto atvērs jaunu centru lielkravas automobiļu Renault Trucks, Sisu un komerciālo automobiļu Renault apkalpošanai.

Neilgi pirms tam Rīgā, Raudas ielā 12 tika atklāts Renault Biznesa centrs, kas nodarbojas ar komerciālu automobiļu pārdošanu korporatīvajiem klientiem.

Jaunais autocentrs autonomi var veikt visas ar Renault Trucks kravas automobiļiem saistītās operācijas - remontu, apkopi, jebkuru modeļu, sākot no Master un beidzot ar Magnum. Ir iespējams veikt arī lielāko daļu citu Eiropā ražotas kravas tehnikas apkalpošanai nepieciešamo operāciju.

Jaunajā servisā ir pieci boksi un speciāla automazgātava, kas spēj apkalpot lielkravas automašīnas ar piekabi, kuru kopējais garums var sasniegt 24 metrus.

Centrs var apkalpot līdz pat 20 mašīnām dienā.

Sauriešos ir izvietots arī Renault Trucks tehniskās palīdzības dienests. Vairākas pārvietojamās darbnīcas vienmēr ir gatavas doties palīgā Renault Trucks kravas automašīnu vadītājiem, kuriem ceļā ir radušās tehniskas problēmas.

Servisa centrs strādās 12 stundas dienā – no 8.00 līdz 20.00, darbs būs organizēts divās maiņās, septiņas dienas nedēļā, ieskaitot sestdienas un svētdienas.

Pagaidām ir realizēta tikai projekta pirmā daļa. Servisa centra otrā kārta paredz aprīkot vēl piecas apkalpošanas līnijas. Iespēja paplašināties jau sākotnēji tika paredzēta projektā.

Jaunajā centrā tiks nodarbināti 40 cilvēki.

Pēdējā gada laikā uzņēmuma apgrozījums ir palielinājies par 35% un 2006. gadā tas sasniedza 20 miljonus latu.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti