«E&S Auto» maina firmas nosaukumu 5

 
4.aprīlis 2007 7:41

„2007.gada aprīlī tiek mainīts SIA “E&S Auto” nosaukumu un turpmāk tas būs SIA „Viking Motors”,” informē Peters Kalli, „Viking Motors” Padomes priekšsēdētājs.

„Līdz ar kompānijas nosaukuma maiņu tiek noslēgtas visas darbības, kas ir saistītas ar „E&S Auto” īpašnieku maiņu,” skaidro Peters Kalli. „Kopīgs nosaukums abām radniecīgajām kompānijām turpmāk pavērs arī plašākas iespējas gan klientu apkalpošanas jomā, gan arī biznesa attīstībā.”

Kā jau ziņots iepriekš, Igaunijas kompānija "AS Viking Motors" šā gada 12.janvārī iegādājās 100% kapitāldaļu uzņēmumā SIA "E&S Auto", kas ir Saab, Cadillac, Corvette un Hummer automašīnu oficiālais pārstāvis Latvijā.

Līdzšinējais „E&S Auto” īpašnieks Elmo Saļms šogad svin savu 70.gadu jubileju, un viņš ir nolēmis doties pelnītā atpūtā pēc 14 gadu ilga, mērķtiecīga darba, kas ieguldīts, lai no neliela, specializēta automobiļu servisa izveidotu uzņēmumu, kurš ir Saab un Kia automarku oficiālais pārstāvis Latvijā. Savukārt Igaunijā „General Motors” zīmolus pārstāvošajai kompānijai „AS Viking Motors” līdzīga uzņēmuma iegāde kaimiņvalstī ir loģisks biznesa attīstības solis.

Turpmāk SIA „Viking Motors” būs arī vienīgais un oficiālais "Cadillac", "Corvette" un "Hummer" marku dīleris Latvijā. Savukārt „Kia” markas automašīnu tirdzniecība tika pārtraukta š.g. 1.martā, saglabājot garantijas servisa pakalpojumu sniegšanu klientiem.

"Viking Motors" Igaunijas tirgū pārstāv autobūves koncerna "General Motors" automašīnu zīmolus "Saab", "Opel", "Cadillac", "Corvette", „Hummer” un "Chevrolet". 2006.gadā "Viking Motors" strādāja ar aptuveni 300 miljonu kronu (13,5 miljonu latu) apgrozījumu.
 
Visi komentāri
 
231164. viesis 4.aprīlis 2007 8:44
0 0 Atbildēt

kaut kā lēti skan... bet nu - lai veicas. :)

231168. viesis 4.aprīlis 2007 8:52
0 0 Atbildēt

a kas tagad tos jaunos auto remontes? un vietas jau esoshaja saloona liekas ta pamaz.

231185. viesis 4.aprīlis 2007 10:18
0 0 Atbildēt

Vai tad jaunais Saļms (dēls) nevar pavilkt tēva uzsākto biznesu vai arī bizness ir tik peļņu "nesošs" ka pašiem vairs nav jēgas to turpināt?

231241. viesis 4.aprīlis 2007 14:11
0 0 Atbildēt

Kur tu redzi kaut vienu vaardu par to ka Viking Motors tirgos Latvijaa opeljus :?

231295. viesis 4.aprīlis 2007 22:04
0 0 Atbildēt

Un kas tad ir SAAB? Kopš SAAB ir iekļāvies lielajā draudzīgajā GM kompānijā, tad būtībā tas pats OPEL vien ir. Ja nemaldos, tad OPEL ir vienīgais, kas šajā kompānijā strādā bez zaudējumiem...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti