«Chrysler» priekšlaicīgi beidz ražot «Crossfire» 5

 
11.aprīlis 2007 0:00

Retro stilā ieturētais, visnotaļ simpātiskais automobilis, kas sākotnēji tika piedāvāts kā kupeja bet vēlāk arī kā rodsters, tuvāko mēnešu laikā tiks noņemts no ražošanas.



Pēdējais "Chrysler Crossfire" rūpnīcā Vācijā no konveijera noripos 2007. gada vasarā, un iemesls tam ir nepietiekams pieprasījums, kas krietni atpaliek no sākotnēji prognozētajiem noieta apjomiem.

Divvietīgais "Chrysler" konstruēts uz iepriekšējās paaudzes "Mercedes-Benz SLK" platformas un, tā kā SLK jau piedzīvojis paaudžu maiņu, jau tā pieticīgais pieprasījums pēc "Crossfire" samazinājies vēl vairāk.



Saskaņā ar sākotnējo vienošanos vācu uzņēmuma "Karmann" un "DaimlerChrysler" starpā ražošanai bija jāilgst no 2003. līdz 2008. gadam, taču, tā kā "Chrysler Crossfire" nav attaisnojis uz to liktās cerības, ražošana tiks pārtraukta gadu pirms termiņa. Pie tam, ņemot vērā "Chrysler" bēdīgo finansiālo stāvokli, diez vai tuvākajā laikā varam gaidīt jaunu "Crossfire" analogu modeli.

Sagatavots pēc www.atverts.lv materiāliem
 
Visi komentāri
 
231767. viesis 11.aprīlis 2007 9:11
0 0 Atbildēt

Zheel, diezgan simpaatiks mashiina. Laigan, protams ka visu izshkjir cena/piedaavaajums atieciiba.

231770. viesis 11.aprīlis 2007 9:34
0 0 Atbildēt

Chrysler drīz visu beigs priekšlaicīgi ražot. Tas kompānijs iet arvien dziļākā un dziļākā dibenā!

Un ko gan varēja gaidīt no auto ar klimata sistēmu no W210 :)

Tas tik tā piemērs, gan jau citu tādu ir vēl vairāk! :)

231822. viesis 11.aprīlis 2007 10:19
0 0 Atbildēt

Taisnība, Chrysler sācis baigi degradēties. Palikuši vairs 3 normāli modeļi - 300C, Jeep Grand Cherokee un Comandeer. Tāds ir mans skatījums. Chrysler baigi zaudē uz apdares materiālu kvalitātes rēķina. Bez tam, jaunais Sebring vairāk atgādina ķīniešu ražojumu. Ātrumpārslēgs mehāniskajai kārbai līdzīgs moskvičam.

231834. viesis 11.aprīlis 2007 11:49
0 0 Atbildēt

Es arī šo, kad pirmo reizi ieraudzīju izstādītu lidostā, nopriecājos par dizainu. Nu patīk man šis auto. Bet ieskatījos pa logu salona noformējumā, un sapratu, ka šādā "kokpitā" es īpaši negribētu atrasties. Dikti jau aizvēsturiski tur visi kloķi, pogas un audioinstalācija izskatījās.

231915. viesis 11.aprīlis 2007 19:39
0 0 Atbildēt

Izskatas kad $i auto dizaineri kad dizaineja $a erma pakalju,sadomaja iet pusdienas uz krogu-no kura atpakalj neparnaca,jo tika atlaisti,bet Crysler izdoma,nafig $im auto glits dupsis un laida pardo$ana ka neglitu pilenu tadu ka dizaineri atstaja to-nav jabrinas kad $is "Mersis" dodas uz elli,man bija iespeja pabraukt ar SRT-6 versiju,likas jau tiri atrs,jo lidz simtam pec papira itka devas 5.3sek,bet brauk$anas kvalitate tipiska Amerikaniska un dzeks tadam pie stures sezot izskatas pec Geja ari.........,ta vismaz mana draudzene zinoja.:):)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti