Dakaras Touareg - izstādē «Baltic International Motorshow»

 
19.aprīlis 2007 11:48

Volkswagen šogad izstādē “Baltic International Motorshow” startē ar nebijuši lielu stendu. 1000 kvadrātmetru lielā teritorijā zem jumta būs izstādīti 18 vieglie automobiļi, bet tikpat lielā teritorijā ārpusē – 13 komerctransporta vienības.

Volkswagen gatavojas apmeklētājus pārsteigt ar vairākām jaunām automašīnām, interaktīvām spēlēm un Volkswagen iespēju demonstrējumiem.

No 18 izstādītām vieglajām automašīnām īpaša uzmanība tiks pievērsta jaunumiem Latvijas tirgū – Golf V Variant, Passat R36 un Cross modeļiem. Golf V Variant un Passat R36 pie klientiem nonāks tikai vasaras beigās, bet atraktīvie Cross modeļi – CrossPolo, CrossGolf un CrossTouran – autosalonos būs iegādājami jau nākamajā dienā pēc izstādes. Īpašs pārsteigums komforta mīļotājiem būs Volkswagen Multivan Business Long – automašīna, kuras pirmizrāde plašākai publikai notiks tieši Rīgā. Vēl nekur citur šis automobilis nav bijis izstādīts!

SUV cienītājiem būs iespējas ne tikai aplūkot jauno Volkswagen Touareg, kas Latvijas tirgū ir no šī gada februāra, bet arī palolot acis uz Dakaras smiltis piedzīvojušo VW Race Touareg. Zilā automašīna ar Red Bull vērsi uz sāniem noteikti piesaistīs motoru sporta entuziastu uzmanību. Savukārt visi tie, kuri vēlēsies izbaudīt ekstrēmus mirkļus, ir laipni aicināti uz Volkswagen Touareg rampu, kur tiks demonstrētas populārā Volkswagen apvidnieka iespējas uzbraukt 40 grādus stāvā kalnā un pārvietoties 35 grādu slīpumā.

Paredzams, ka lielu popularitāti iegūs konkurss “Kurš parkojas labāk – vīrieši vai sievietes?” Šajā konkursā tiks demonstrētas Volkswagen jaunās tehnoloģijas – automātiskā parkošanās palīga “Park Assist” priekšrocības. Konkursā piedalīsies izstādes apmeklētāji un cīnīsies par lielisku balvu – ceļojumu divatā uz Volkswagen rūpnīcu Volfsburgā. Rūpnīcas pilsētiņas Autostadt apmeklējums noteikti ir daudzu automobiļu entuziastu sapnis un Volkswagen piedāvā to īstenot.

Izstāde “Baltic International Motorshow” risināsies no 24. līdz 29. aprīlim starptautiskajā izstāžu kompleksā Ķīpsalā.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti