«Skoda» krosovers gaidāms 2009.gadā 4

 
25.aprīlis 2007 0:00

Kompānija Skoda plāno savā modeļu klāstā Eiropas tirgū laist jauno krosoveru jau 2009.gada vidū. Šāda auto prototipu ar vārdu Skoda Yeti čehu autoražotājs prezentēja jau 2006.gadā Ženēvas autosalonā – auto izcēlās ar oriģinālu virsbūves dizainu Skoda Roomster stilā, kā arī ievērojamu klīrensu un pilnpiedziņas sistēmu.



Skoda sērijveida krosovers tiks būvēts uz atsevišķas platformas bāzes, izmantojot modeļu Fabia un Octavia mezglus un komponentus, nevis VW Tiguan šasiju, kā tika plānots. Yeti būs kompaktāks nekā Volkswagen modeļi, un lētāks.



Kopumā uz 2010.gadu čehu marka plāno laist tirgū sešus jaunus auto – jauno Fabia hečbeka un universāla versijā, kā arī jauno Superb sedanu un atjaunināto Octavia. Vēlāk Skoda modeļu klāstā parādīsies arī kompaktklases auto, kas būs pats „pieejamākais” auto modeļu klāstā.
 
Visi komentāri
 
232878. viesis 25.aprīlis 2007 7:54
0 0 Atbildēt

Njā. Ja kāds vēlas padarīt vārdu "krosovers" par tādu, kuru izdzirdot, pārņem viegls nelabums, tad vēlamais drīz būs panākts.

232880. viesis 25.aprīlis 2007 8:56
0 0 Atbildēt

"Skoda sērijveida krosovers tiks būvēts uz atsevišķas platformas bāzes, izmantojot modeļu Fabia un Octavia mezglus un komponentus, nevis VW Tiguan šasiju, kā tika plānots."

Nez, ko nozīmē, "atsevišķa platforma"? Fabijas tad? Izskatās, ka VW pasūtījis trīs mājas tālāk čehus, lai sēž un nelien ārā no mazauto klases, tagad nāksies taisīt otru Roomsteru :)

232950. viesis 25.aprīlis 2007 17:46
0 0 Atbildēt

nevis YETI bet FUIJ...

232969. viesis 26.aprīlis 2007 9:18
0 0 Atbildēt

A ko, normaala panda!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti