Līzings, degviela un apdrošināšana — viss vienā līgumā 9

 
27.aprīlis 2007 14:25

Hansa Līzings saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem piedāvā jaunu produktu – autolīzinga papildpakalpojumus - dalīto KASKO maksājumu un Statoil Degvielas karti.

Tas ļaus automašīnas pircējam iegādāties KASKO apdrošināšanu līdz ar līzinga līguma slēgšanu un veikt samaksu par KASKO apdrošināšanu gada laikā, maksājot katru mēnesi. Dalītajam KASKO maksājumam netiek piemērota papildus likme - netiek uzrēķināta papildus maksa par to, ka netiek samaksāta visu apdrošināšanas prēmija uzreiz.

Līdz ar līzinga līguma noslēgšanu un dalītu KASKO apdrošināšanu klients kā papildpakalpojumu saņem arī Statoil Degvielas kredītkarti ar bezprocenta kredītu, kas ļauj norēķināties par degvielu un auto piederumiem, maksājot par to nākamajā mēnesī. Par kartes lietošanu tiek iekasēta ikmēneša maksa, taču izlietotā summa netiek aplikta ar procentiem. Statoil iztērētā summa, tāpat tā KASKO ikmēneša maksājums, tiks iekļauts vienā rēķinā ar līzinga maksājumu.

Irīna Pīgozne, SIA „Hansa Līzings” direktore: „Pirms jaunā produkta ieviešanas veicām aptauju, kurā vairākums mūsu klientu atzina, ka šāds risinājums būtu ļoti ērts un izdevīgs. Īpaši pozitīvi tika uztverta iespēja sadalīt KASKO maksājumu 12 mēnešos un pievienot šo summu līzinga rēķinam. Iepriekš bija iespējams KASKO prēmiju dalīt 2 vai 4 maksājumos, kas nebija tik ērti un vienā reizē nācās šķirties no palielas summas. Turpmāk, tā kā par KASKO varēs maksāt katru mēnesi, šis maksājumus būs mazāks, turklāt būs pievienots kopējam rēķinam, kas atvieglos maksājuma procedūru, īpaši, ja ar banku noslēgts līgums par automātisko maksājumu.”

Jaunā produkta mērķa auditorija ir arī lietoto automašīnu īpašnieki, kuru spēkratu vērtība pārsniedz 2000 latu un tie nav vēcāki par 10 gadiem, jo šīm automašīnām KASKO apdrošināšana ir obligāts līzinga līguma nosacījums. Arī jaunu automašīnu pircēji spēj novērtēt kombinētā produkta priekšrocības, jo viņiem galvenais ir ātra līzinga noformēšana autosalonā, mazāks mēneša maksājums un bonusi, tostarp, KASKO.

„Veidojot šo produktu īpaši domājām par cilvēkiem, kuri automašīnu iegādājas pirmo reizi. Tā kā automašīnas iegāde ir nopietns solis un pircējam jau tāpat ir pietiekami liels uztraukums, ar šo konsolidēto līgumu atvieglosim jaunajam auto īpašniekam šo procesu vismaz tiktāl, lai viņam nevajadzēs domāt par došanos pie apdrošinātāja, lai noformētu KASKO. Viņš to varēs izdarīt uzreiz, slēdzot līzinga līgumu. Maksājumu par KASKO viņš saņems  līdz ar līzinga maksājumu nākamajā mēnesī,” uzsver I. Pīgozne.
 
Visi komentāri
 
233103. viesis 27.aprīlis 2007 14:46
0 0 Atbildēt

ja nestes kartei vipaar nav nekaadu % vai meeneshmaksaajumu + ir minimaalais diskonts par katru degvielas litru, tad naxуй jaanjem rubesas briinumkarte ar meeneshreizi ??:D

233107. viesis 27.aprīlis 2007 15:07
0 0 Atbildēt

Ka tik saslēgt klientu maciņus :)

NESTĒ ar UTA kartēm var norēķināties.

233109. viesis 27.aprīlis 2007 15:47
0 0 Atbildēt

shodien Muukusalas statoilaa pavadiijum 40 min. lai no manas uznjeemuma Statoil devielas kartes nonjemtu pikji par degvielu- jamiem bija kaut kas bilniigi uzkaaries.

233110. viesis 27.aprīlis 2007 15:54
0 0 Atbildēt

Hansa līzings cerams neatrodas dominējošā stāvoklī līdzinga pakalpojumu tirgū? Ja atrastos, varētu rakstīt Konkurences padomei vēstījumu...

233114. viesis 27.aprīlis 2007 16:17
0 0 Atbildēt

2000ajaa gadaa Uniliizings deva Uno-X kartes , ar 100ls minimaalo ikmeenesha limitu un bez NEKAADAAM MEENESHREIZEEM , ganza reaali iesmird arii shajaa jautaajumaa , nerunaajot nemaz par ''izdeviigajiem'' laizinga nosaciijumiem , saviem , vieniem no 1ajiem , ''laiziitaajiem'' .

TDI

233129. viesis 27.aprīlis 2007 18:29
0 0 Atbildēt

Nez kas notiks nokrašojot auto ar šādu uz līzinga paņemtu Kasko?

233131. viesis 27.aprīlis 2007 18:44
0 0 Atbildēt

0.75ls ir baigā mēnešreize ja?

233219. viesis 1.maijs 2007 18:02
0 0 Atbildēt

Tikko paņēmu, Kasko ir riktīgi OK. Bet par degvielas karti gan nebiju gatavs maksāt mēneša maksu.

233224. viesis 1.maijs 2007 21:29
0 0 Atbildēt

Bench [?] 27.04.2007 18:44

0.75ls ir baigā mēnešreize ja?

nee , taa ir axuuna , skalji izsludinaama , daavana Teu kaa ganzas & banjutas patriotam:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti