«SsangYong» rīko labdarības izsoli

 
6.maijs 2007 19:52

10. maijā plkst. 15:00 Rīgas Motormuzejā notiks īpašs pasākums-izsole. Šī pasākuma laikā SsangYong nodos izsolīšanai īpaši šim mērķim radītas gleznas, kas tika uzgleznotas 2007. gada Starptautiskās Baltijas autoizstādes Rīgā laikā. Tas būs labdarības pasākums un visi ieņēmumi no izsoles tiks ziedoti Rīgas Motormuzejam.

Gleznu autore Meda Norbutaite-Dilinskiene ir iepriecināta par iespēju gleznot SsangYong stendā. "Tā kā man ārkārtīgi patīk automobiļi, tad ne mirkli nevilcinoties pieņēmu SsangYong piedāvājumu," apgalvo māksliniece.



Meda Norbutaite-Dilinskiene ir Lietuvā atzīta māksliniece, kuras darbus var atrast arī privātajās kolekcijās visā Eiropā. Viņa ir arī Šauļu universitātes mākslas fakultātes pasniedzēja. "Es esmu daudzpusīgs cilvēks, man patīk darīt dažādas lietas, apgūt kaut ko jaunu. Tādēļ šī iespēja apvienot lietderīgo ar patīkamo- gleznot un aplūkot dažādas automašīnas- ir visnotaļ iepriecinoša. Vēl jo vairāk, ja mana darba rezultāts nāks par labu Rīgas Motormuzejam."

"Mēs ļoti priecājamies, ka Meda piedalās mūsu unikālajā projektā, jo viņas radītajās gleznās atspoguļojas tā enerģija un ekspresija, kas raksturīga arī SsangYong automobiļiem. Ceram, ka tie gleznu pircēji, kuri tās iegādāsies izsolē, arī sajutīs kaut daļu no tās enerģijas, kas ir mūsu ikdiena," saka Anders Kamp Jensen, SsangYong Baltijas pārstāvju Nellemann Baltic reģionālais menedžeris.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 1

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti