Chevrolet Lacetti ar dīzeļdzinēju «Adam Auto» salonā 1

 
8.maijs 2007 6:59

„Adam Auto” Rīgā, Krasta ielā 66 un Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15 līdz šim tirgoja divus Chevrolet modeļus ar dīzeļdzinējiem- jau pircēju atzinību ieguvušo Chevrolet Captiva un kopš aprīļa arī Epica.

Nu šos panākumus turpinās 2,0 l dīzeļdzinējs arī modelī Chevrolet Lacetti. 89 kW/121 Zs jaudīgais Common Rail dzinējs ir pieejams visiem Lacetti virsbūves variantiem.



Ar šo jaudīgo dīzeļdzinēju (maksimālais griezes moments: 280 Nm pie 2000 min-1) Lacetti paātrinājums no 0 līdz 100 km/h ir 9,8 sekundes un tas spēj sasniegt maksimālo ātrumu 186 km/h. Par spīti labajām braukšanas īpašībām, degvielas patēriņa ziņā Lacetti ir patīkami pieticīgs: 5,7 l uz 100 km.

Kombinācijā ar 60 litru lielo degvielas tvertni iespējams nobraukt līdz pat 1000 km, ne reizi neiegriežoties degvielas uzpildes stacijā. Tehniskā ziņā Chevrolet Lacetti ir izcila automašīna- ne par velti WTCC (World Touring Car Championship) autosacīkstēs brauc tieši šī modeļa automobilis!

Lacetti ir universāls auto, kas sava pievilcīgā izskata, tehniskā ekipējuma un cenas dēļ vienlīdz labi piemērots gan ģimenes un pirmā auto funkciju veikšanai, gan arī tam ir visi dotumi, lai kļūtu par labu uzņēmuma dienesta mašīnu.

Lacetti jau standartā aprīkots ar ABS, gaisa kondicionētāju un drošības spilveniem. Arī cena šim automobilim ir patīkami zema- „Adam Auto” salonos Chevrolet Lacetti ar 2,0 l Common Rail dīzeļdzinēju maksās tikai no 15 700 EUR.

Tehniskie dati:

Lacetti
2,0 Common rail
Jauda:                 89 kW/121 Zs
Griezes moments:         280 Nm pie 2000 min-1
Paātrinājums no 0-100 km/h:     9.8 s
Maksimālais ātrums:         186 km/h
Degvielas patēriņš:         5.7 l /100 km

SIA „Adam Auto” ir lielākais Opel, Chevrolet un SsangYong dīleris Baltijas valstīs ar filiālēm Rīgā, Ventspilī un Liepājā. 2007. gadā SIA „Adam Auto” svinēs savu 10 gadu jubileju.
 
Visi komentāri
 
233466. viesis 8.maijs 2007 9:49
0 0 Atbildēt

Ja tas ir pilsētas patēriņš, tad tas ir ok. Es ar savi iepriekšējo forda dīzeli, kurš bija jau ar 12 gadus vecām tehnoloģijām, pilsētā braukāju ar 6L/100km, lai gan tas nebija tik spēcīgs kā šis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti