«Monster Truck» atgriežas ar iespaidīgu šovu Biķerniekos 5

 
10.maijs 2007 8:29

31. maijā Biķerniekos varēs vērot iespaidīgu Monster Truck šovu Kuusakoski Monster Mania 2007, ko piedāvā Ramirent un Cēsu alus. Kuusakoski Monster Mania pasākuma ietvaros notiks Monster Truck sacensības, kas vienlaicīgi būs Monster Truck skriešanās Eiropas čempionāta posms, tāpat varēs redzēt labākos Freestyle motokrosa paraugdemonstrējumus.

Iepriekšējā Monster Truck šova fotogalerija »»

Pateicoties Tele2 atbalstam, Monster Truck fani varēs izbaudīt braucienu īpaši pielāgotā Monster Truck automašīnā.

Tikai Tele2 un Hansabankas klientiem iespējams iegādāties biļetes ar atlaidēm uz šo šovu.
Jau pagājušogad Rīgā varējām skatīt labāko Eiropas Monster Truck sacensības pasākumā Kuusakoski Monster Mania 2006, kuru apmeklēja vairāk kā 8 tūkstoši apmeklētāju. Šogad Kuusakoski Monster Mania šovs solās būt vēl interesantāks un aizraujošāks. Šovs būs Monster Mania Eiropas tūres sastāvdaļa, kuras ietvaros līdzīgi pasākumi notiks Čehijā, Lietuvā, Igaunijā un Somijā.



Šogad milzu monstri, kas spējīgi demonstrēt satraucošus lēcienus līdz pat 8 m augstumā un 25 m tālumā, kas spējīgi sasniegt ātrumu līdz pat 160 km/h un 4-5 sekundēs sasniegt ātrumu līdz pat 100 km/h, savas pārsteidzošās spējas demonstrēs 31. maijā Biķernieku Kompleksās sporta bāzes stadionā.

Pasākumā varēs vērot 6 labākās Eiropas Monster Truck automašīnas, kā arī šogad šovs neiztiks bez pārsteidzošiem Freestyle motokrosa (FMX) paraugdemonstrējumiem labāko Somijas braucēju izpildījumā.

Kuusakoski Monster Mania 2007 šovā piedalīsies jau skatītāju iemīļotās Monster Truck automašīnas no Lielbritānijas - Bigfoot®#17 (Lielā pēda), Lil Devil (Mazais velnēns), Red Dragon (Sarkanais pūķis), Swamp Thing (Purva radījums), Monstrous (Monstrs), Slingshot (Katapulta).



Visi braucēji ļoti nopietni ir gatavojušies jaunajai sezonai, ikvienai Monster Truck automašīnai veikti tehniskie uzlabojumi aptuveni 15 tūkstoši eiro vērtībā.

Tā kā sacensības Rīgā būs arī Eiropas Čempionāta posms, tad ikviens no braucējiem tām īpaši gatavojas, lai rādītu vislabāko sniegumu – gūtu uzvaru paralēlās skriešanas un brīvā stila (freestyle) disciplīnās.

2006. gada Eiropas Monster Truck sacensību čempions Naidžels Moris (Nigel Morris) komentē: „Jau pagājušogad bijām patīkami pārsteigti par skatītāju atsaucību pasākumā Rīgā, par skaisto pilsētu ar izcilu arhitektūru, sirsnīgiem cilvēkiem, tāpēc ar nepacietību gaidījām iespēju šeit atgriezties. Visi braucēji ir īpaši gatavojušies un nopietni strādājuši pie tehniskajiem uzlabojumiem. Tāpēc mēs sniegsim vislabāko šovu! Fani, gatavojieties, mums būs nepieciešams Jūsu atbalsts!”

Skatītāji tiks priecēti arī ar neaizmirstamiem Freestyle motokrosa paraugdemonstrējumiem labāko Somijas braucēju izpildījumā. Freestyle motokrosa sportisti spējīgi priecēt publiku ar dažādiem pārsteidzošiem trikiem – salto, neticamiem lēcieniem un backflip (atmuguriskais salto). Pat backflip 22 m tālumā šiem sportistiem ir nieks.

FMX ir viena no labākajām un populārākajām Monster Mania šova sastāvdaļām, tāpēc šogad arī skatītāji Rīgā varēs to izbaudīt. FMX šovu sniegs labākie Somijas FMX braucēji - Jusi Seljas (Jussi Seljas), Anti Isomaki (Antti Isomäki) un Jane Rautavouri (Janne Rautavouri).

Tāpat šogad gādāts par ļoti īpašu pārsteigumu - Monster Mania sadarbībā ar Tele2 piedāvās īpašu atrakciju Tele2 Monster Mania Experience! Visiem faniem būs unikāla iespēja piedzīvot izbraucienu īpaši veidotā Monster Truck automašīnā prezentācijas pasākumos no 28. maija.

Šī automašīna ir gluži tāda pati kā Monster Truck, kas piedalās sacīkstēs, tomēr vienīgā atšķirība ir tā, ka tā darbojas ar dīzeļdegvielu (7L, V8) un 10 pasažieru sēdekļi ir izvietoti automašīnas aizmugurē.

Biļetes iespējams iegādāties visos Biļešu servisa tirdzniecības punktos (Hansabanka filiālēs, Latvijas Pasta nodaļās, Reklamarket biļešu tirdzniecības vietās, lielveikalu un Kongresu nama kasēs, Statoil degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv).

Tikai Tele2 un Hansabankas klienti var iegādāties biļetes ar atlaidēm!

Tele2 klienti, uzrādot no operatora saņemto SMS ar īpašo piedāvājumu, var iegādāties biļetes ar atlaidēm. Hansabankas klientiem, lai iegādātos biļetes par īpašu cenu, jāuzrāda sava Hansabankas maksājumu karte.

Pasākumu atbalsta: Kuusakoski, Ramirent, Cēsu alus, Tele2, Hansabanka, LIDO, Tallink, Delfi, auto tūninga žurnāls "Forsāža" un Fotki.com.

Sīkāka informācija par pasākumu - Monster Mania oficiālajā mājas lapā www.monstermania.lv
 
Visi komentāri
 
233654. viesis 10.maijs 2007 12:12
0 0 Atbildēt

tāds pats bla bla bla kā pagājusā gadā. kā parasti ne vārda par biļešu cenu.

233666. viesis 10.maijs 2007 13:43
0 0 Atbildēt

Veinreiz noskatījos, pietiek. Viss jau būtu ok - nu smuki tās mašīnītes "lēkā" un par močiem vispār, cepuri nost. Bet tik organizatoriski izcili tizli izstieptu pasākumu redzēju pirmo reizi un vairāk negribu. Reālās norises 10%, pārējais laiks nīkšana neērtās tribīnēs un klausīšanās tukšā vadītāju "bla bla bla" muldēšanā. Un reizēm pat tas bija lieks - vairāk stadions stāvēja tukš , nekā kaut kas notika. Ok, es ar mieru maksāt to pašu biļetes cenu, bet saliek tad visu to pašu programmu kompakti 2-3h, nevis izstiep visas dienas garumā. Mēs neesam truli amīši, kas tikai atnākuši nosist laiku tribīnēs štopējot iekšā šašļikus un klausoties bezjēdzīgi tukšu muldēšanu - "Cik jūs esat lieliski, tulīt jūs redzēsiet neatkārtojamu šovu, tā vēl nekad nav bijis" utt 7h garumā.

233679. viesis 10.maijs 2007 16:04
0 0 Atbildēt

Bla bla. Tos lēcienu izmērus un pārējo izdaliet ar 2 un tad vēl būs par daudz solīts. Fufelis vien bija pagājušogad - visu dienu nonīkt lai redzētu apmēram 30 min reālas darbības? tik izļurkātu programmu sen nebiju redzējis. nebūtu mocisti, tad vispār aiz garlaicības pusē būtu mājās aizvilcies Pa 2 ls vēl ietu, vairāk tas nav vērts

233841. viesis 11.maijs 2007 15:39
0 0 Atbildēt

Un cik vajadzēja nīkt rindā lai pačurātu. nu nah tādu pasākumu

233872. viesis 12.maijs 2007 3:02
0 0 Atbildēt

pa tēmu - iesaku spēli "4 Wheel Madness"!

netgames.apollo.lv/portal/games/1282

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti