1.jūnija naktī - Opel un Chevrolet tirdzniecība ar atlaidēm 8

 
29.maijs 2007 0:00

Turieties! Nakts no 1.jūnija uz 2.jūniju būs karsta... Gan "Adam Auto", gan "Hansa Auto" rīko akciju, kuras laikā varēšot nopirkt auto ar atlaidi līdz pat 3000 eiro. Tikšot rīkotas arī dažādas atrakcijas.

Hansa Auto: Ar grandiozu atlaidi automašīnu varēs nopirkt arī naktī


Veselu diennakti no 1. jūnija četriem dienā “Hansa Auto” Brīvības gatves salons rīko 24 stundu tirdzniecības akciju, kuras laikā piedāvās automašīnas iegādāties teju par pašizmaksu, jo atlaides sasniegs trīs tūkstošus eiro.

“Reizēm diena mēdz būt par īsu, lai visu paspētu, tāpēc steidzīgajiem piedāvāsim veselu diennakti, lai izmantotu izpārdošanas priekšrocības,” saka mārketinga speciāliste Inga Tralla.
 
“Opel” un “Chevrolet” dīleri citās valstīs ar lieliem panākumiem šāda veida akcijas rīko ik gadu. SIA “Hansa Auto” cer šādu tradīciju iedibināt arī Latvijā, jo rīko 24 stundu tirdzniecību jau otro gadu.

Pirms diviem gadiem veselu diennakti SIA “Hansa Auto” strādāja tropu klimatā, pie salona bija vērojamas interesantas gaismas un dūmu spēles, iekšā dažādas atrakcijas un vasarīgi tērpušies pārdevēji. Diennaktī tika izpildīts teju vai visa mēneša plāns, jo bija daudz gribētāju iegādāties “Chevrolet” vai “Opel” automašīnu ar milzīgo atlaidi.

Šī gada 24 stundu tirdzniecība sola daudz pārsteigumu, ko plaši reklamēt SIA “Hansa Auto” nevēlas, jo konkurenti nesnauž. Īsāk sakot – atnāksiet un redzēsiet!

Diennakts tirdzniecība noritēs no 1. jūnija plkst. 16.00 līdz 2. jūnija plkst. 16.00 – Brīvības gatvē 246, SIA “Hansa Auto” salonā.

Jāatgādina, ka Opel apkalpošanā un tirdzniecībā SIA “HANSA AUTO” ir visilgākā pieredze un jau septiņus gadus uzņēmums ir autorizētais “Opel” dīleris Latvijā. Pirms mazāk kā trīs gadiem SIA “HANSA AUTO” paši pirmie ieguva pilnvaras pārstāvēt “Chevrolet” markas automobiļus Latvijā un šobrīd ir ražotāja atzīts labākais Opel un Chevrolet dīleris Centrālajā un Austrumeiropā.

„Adam Auto” rīko 24 stundu tirdzniecības akciju


Šogad „Adam Auto” atkal rīko akciju „24 stundu tirdzniecība”. Līdzīgs pasākums notika jau 2005. gada vasarā, kad diennakts laikā tika pārdota 51 automašīna. Šogad šī akcija notiks no 1. jūnija plkst. 16.00 līdz 2. jūnija plkst. 16:00 SIA „Adam Auto” Rīgā, Krasta ielā 66, kā arī filiālēs Ventspilī, Zvaigžņu ielā 15 un Liepājā, Brīvības ielā 146b.

Arī šogad apmeklētājiem tiks piedāvātas iespaidīgas atlaides - līdz pat 3000 EUR, pievilcīgi līzinga piedāvājumi, kā arī dažādas spēles, atrakcijas un lieliskas balvas. Katru stundu notiks ātrā izsole, būs arī diskotēka, bet pasākumu salonā Rīgā, Krasta ielā 66 vadīs visīstākais Ādams! „Aicinām uz mūsu saloniem visus, kuri vēlas ne tikai izmantot lielisku iespēju iegūt savā īpašumā automobiļus par vienreizēji zemām cenām, bet arī labi izklaidēties. Esam padomājuši arī par mūsu mazajiem apmeklētājiem- viņus gaidīs īpašas spēles un atrakcijas,” sola „Adam Auto” ģenerāldirektors Māris Varkalis. 

SIA „Adam Auto” ir lielākais Opel, Chevrolet un SsangYong dīleris Baltijā. 2007. gadā SIA „Adam Auto” svinēs savu 10 gadu jubileju.
 
Visi komentāri
 
234627. viesis 29.maijs 2007 8:36
0 0 Atbildēt

"1.jūnija naktī - Opel un Chevrolet tirdzniecība ar atlaidēm" - paldies, atlaidi nepirkšu, bet chevrolet man nav vajadzīgs :D :D :D

234631. viesis 29.maijs 2007 9:10
0 0 Atbildēt

Akcija.... Maxima, Superneto, Opelauto

234672. viesis 29.maijs 2007 10:55
0 0 Atbildēt

Nekas jau nu slikts nav sakāms par to Opeli,bet nu tā otra "NEmarka"... :D

234736. viesis 29.maijs 2007 22:37
0 0 Atbildēt

... ar tapešu līmi iegrābos .... akcija bija ...

:D

234742. viesis 29.maijs 2007 23:15
0 0 Atbildēt

Nu,nav ko aplikt opeļus. Jaunā corsa jau nu izdevies labs braucamais. Domāju, ka pats labākais no opeļiem, kāds jebkad iepriekš saražots. Un jāsaka, ka pirms 20 gadiem arī omega nebija slikta. Arī no ševroletiem epica un captiva ir interesanti un ņemami auto. NEVAJAG aplikt - vajag aizbraukt un apskatīties. Tad varbūt pazudīs stulba doma pirkt 10 gadīgu dīzeļpassatu (redzam jau diskusiju panelī, kā viens nabags tyr mokās), bet nopirkt jaunu un smuku opeli...

234743. viesis 29.maijs 2007 23:27
0 0 Atbildēt

Jā jā, pirms 20 gadiem omega bija laba. Bet pēc divdesmit gadiem omega ir sapuvis rūsas gabals, kuru var vienīgi aizdzīt uz tolmetu vai par astronomiskām naudām restaurēt [piecpadsmitgadīgas omegas var metināt :D ] Tajā pašā laikā mana divdesmitgadīgā muca ir ciešamā stāvoklī, būs apakšā pāris vietas jāmetina, bet labāk pāris vietas mucai nekā visa apakša omegai :D Bet tā kā GM sava lieluma dēļ var uzlikt mīksto pircējiem, tad opelisti uzzināja, kas tas ir - cinkojums - tikai 1998. gadā, kad jau ražoja tik planus bleķus, kuri dažos gados izrūsētu :D Kamēr audi tādu lietu sāka divpadsmit gadus ātrak...

234761. viesis 30.maijs 2007 9:06
0 0 Atbildēt

Manuprāt divdesmit gadus veca mašīna, neatkarīgi no ražotāja, noteikti nebūs vairs nekāda konfekte, bet gan liels "blusu maiss", kas jebkurā brīdī var radīt pārsteigumus un nepatīkamas izjūtas.

Ja jāizvēlas, pie nosacījuma ka summa ir vienāda, tad es labāk izvēlos jaunu Opel nekā lietotu prestiža zīmola auto.

234834. viesis 30.maijs 2007 22:34
0 0 Atbildēt

Pārsteigumi rodas tiem, kas nezina, kādu mašīnu nopērk vai arī neseko tās stāvoklim :) Bet divdesmitgadīgam audim vismaz atkrīt tāds pārsteigums kā grīdas izkrišana :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti