«Adam Auto» kļūst par Gaismas pils atbalstītāju 4

 
7.jūnijs 2007 11:08

Lielākais Opel, Chevrolet un SsangYong dīleris Baltijā SIA „Adam Auto” kļūst par Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta atbalstītāju. 2007. gadā 1. jūnijā „Adam Auto” telpās Rīgā, Krasta ielā 66 notika svinīgā dāvinājuma pasniegšana.

SIA „Adam Auto” Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrībai (LNBAB) noziedoja jaunu Opel Zafira automobili LNB projekta aktivitāšu īstenošanai.



LNBAB direktore Karina Pētersone: "Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekts aptver visu Latviju. Ja informācija jau ceļo pa Latvijas bibliotēkām caur Gaismas tīklu, tad labdaru dāvinājumi mūsu biedrībai vēl meklē veidu, kā nokļūt Latvijas pilsētu, pagastu un skolu bibliotēkās. Adam Auto, ziedojot mums Opel Zafiras automašīnu, padara mūsu biedrību mūsdienīgu un mobilu. Mums atliek tikai sēsties pie stūres un apceļot Latvijas bibliotēkas, lai aizgādātu ziedotos datorus un citas nepieciešamās lietas, darot pieejamus modernus bibliotēku pakalpojumus.”

 „Mēs izvēlējāmies atbalstīt šo lielisko projektu, jo mums rūp tā sāpe, kas rūp ikvienam inteliģentam un izglītotam cilvēkam, kura rūp uzņēmējiem, kas tieši izglītībā un konkurētspējā saskata Latvijas nākotnes izaugsmi. Mēs ceram, ka ar savu nelielo ziedojumu būsim kaut nedaudz veicinājuši Gaismas pils idejas piepildījumu,” paskaidro SIA „Adam Auto” valdes priekšsēdētājs Māris Varkalis.

Automašīnas Opel Zafiras dāvinājuma pasākumā piedalījās gan darbinieki, gan valdes pārstāvji no SIA „Adam Auto” un LNBAB.

LNBAB ir gandarīti par dāvinājumu un pateicas SIA „Adam Auto” par lielo atbalstu.

Šis ziedojums ir vēl viens apliecinājums tam, ka uzņēmēji atbalsta LNB projekta īstenošanu un nepieciešamību pēc savas Gaismas pils.
 
Visi komentāri
 
235307. viesis 7.jūnijs 2007 13:40
0 0 Atbildēt

fUJ

235310. viesis 7.jūnijs 2007 14:02
0 0 Atbildēt

Malači! Es par to, lai atbalstītu arī bērnu slimnīcu.

Uz cik ilgu laiku tad iedota mašīna?

235321. viesis 7.jūnijs 2007 18:50
0 0 Atbildēt

Malachi gan, kaut gan mazliet smiekliigi tas viss ir.

235331. viesis 7.jūnijs 2007 23:25
0 0 Atbildēt

Vai tiesam nevienam vel nedalec , ka gaismas pils var pagaidiit un to naudu novirzitu bernu slimnicam vai arii citaam iestadem lidzigam iestadem , kur tas vairak noderetu, jo zinu 100% ne es ne mana mamma , tetis vai citi radi to iestadi neapmeklees:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti