Svētku laiks tuvojas - vai taksi izsaucāt? 7

 
13.jūnijs 2007 9:07

Re, drīz jau arī Jāņi būs klāt. Laiks ir karsts, nereti gribas veldzēt slāpes ar kādu kausu alus vai ko tamlīdzīgu... Tomēr ir kāda problēma - pēc tam braukt ar auto ir bīstami.

Gadās, kad ciemošanās laikā pie draugiem vai vienkārši piknikā slāpes tiek veldzētas ar alkoholu un tad rodas problēma - kā tikt mājās? Ietiekšu vienu ideju, kas nav jauna, bet noderīga gan. Pašam braukt (kaut nelielā) reibumā neiesaku, vieglāk ir piezvanīt un izsaukt taksi! Ja ir, kur atstāt  auto, var vēlāk atbraukt tam pakaļ.

Savukārt, ja auto nav, kur atstāt, varat zvanīt taksometru dispečeram un prasīt, lai taksis atbrauc ar diviem vadītājiem. Viens no tiem aizbrauks arī jūsu auto uz mājām. Starp citu, šādu pakalpojumu piedāvā ar SMILE TAXI dzeltenie taksometri. Tālrunis: 22330330. Un cenu ziņā arī nav nekas pārdabisks - pakalpojums divi šoferi maksā tikai kā divi taksometri (dubults skaitītājs). Cena tiek aprēķināta sākot no vietas, no kurienes jātransportē jūsu auto. Tas noteikti būs lētāk, nekā nepatikšanas, kurās varat iekulties braucot ar alkoholu asinīs. Starp citu, SMILE TAXI pieņem arī kredītkartes.

Vairāk par SMILE TAXI pakalpojumiem varat uzzināt viņu mājaslapā - www.taksometrs.lv

Ja vēlies noskaidrot, pēc cik kausiem alus vairs nedrīkst braukt, apmeklē virtuālo alkohola testu.
 
Visi komentāri
 
235688. viesis 13.jūnijs 2007 11:59
0 0 Atbildēt

Cerams, ka karšu sistēma šajos taxi darbojas arī dzīvē, nevis kā citām kompānijām - dispečers kartes ņem, bet atbraukušais taxi driveris paziņo, ka karti neņems un lai sauc citu taxi. Lai veicas!

235707. viesis 13.jūnijs 2007 12:42
0 0 Atbildēt

Nu gan izcelies... Jamaksa tacu PEC brauciena - lai pats sauc citu, ja nepienem tavu naudu, ka pienakas.

235721. viesis 13.jūnijs 2007 13:31
0 0 Atbildēt

Seene, ja kavē uz lidmašīnu, tad razborkas ar Rīgas taksometru bezpridjelu parasti nav ierēķinātas laikā, tāpēc bieži nācies piekāpties un vazāt līdzi cash, ko viņi arī izmanto

235786. viesis 13.jūnijs 2007 17:05
0 0 Atbildēt

Simpātiska, patīkama reklāma.

235833. viesis 14.jūnijs 2007 10:42
0 0 Atbildēt

un mašīnas sadauzītas un remontā...šoferi nezin Rīgu, prasa, kur braukt...

235961. viesis 15.jūnijs 2007 21:03
0 0 Atbildēt

Nekadi lielie brinumi un VIP pakalpojumi. Alviksai jau sen ir tadi pakalpojumi. Pietam Alviksa strada viens woferitis uz Dacijas ( borta numurs 104 ) kurw laikam ir probably labakais taksists ar kuru ir braukts ( bet braukts ir daudziem u daudzim taksiem ). Perfekti zin gan latviewu gan krievu valodas, ir izpalidzigs, un vienmer laipns. Ka ari vienmer brauc pa isako celju bez nekadiem apliem. Loti iesaku braukt ar wo taksometru.

P.S. ja nemaldos tad vinju sauc Vladimirs, vai Vladislavs. Isti neatceros

254463. viesis 17.marts 2008 20:38
0 0 Atbildēt

jaa jaa Lidojoshais ar Transit ar ir OK

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti