KIA būvēs pārdošanas – servisa centrus Baltijas galvaspilsētās

 
18.jūnijs 2007 8:58

Kia Auto paziņojusi, ka visu Baltijas valstu galvaspilsētās atvērs tirdzniecības salonus. Šobrīd Rīgā noris darbi pie salona projekta izstrādes un salonam piemērotākās vietas izvēles pilsētā. Savukārt, Tallinā jau uzsākta salona projektēšana, bet Viļņā – jaunā salona celtniecība.

KIA Auto 2007. gada 11. jūnijā reģistrēja savu meitas uzņēmumu Latvijā – SIA Kia Automobiles. KIA Auto savu jauno auto salonu Rīgā plāno būvēt pēc tādas pašas koncepcijas kā Tallinā, ar identiskiem celtniecības apjomiem un funkcionalitāti. KIA Auto Baltijas valstu reģiona menedžere Kritela Kirgmā norāda, ka pārstāvniecību saloni Baltijā pilnība atbildīs Kia Motors auto saloniem.

Tuvākajā laikā tiks pieņemts lēmums, kur Rīgā atradīsies jaunais Kia salons. Tallinā Kia salons atradīsies pie Tartu šosejas un pārdošanas salona platība būs 1000 – 1200 m², tajā vienlaicīgi būs iespēja novietot līdz pat 20 auto modeļiem. Salonā atsevišķa zāle tiks atvēlēta arī lietotajiem auto.
Lietuvā Kia auto salona tirdzniecības platība būs 553 m², šī platība ir pietiekama 12 – 14 automobiļu novietošanai.
Jaunajos KIA centros paredzētas arī moderni iekārtotas telpas tehniskai apkopei un remontam ar kopējo platību vairāk kā 500 m². Katrā no jaunajiem saloniem strādās aptuveni 30 darbinieku.
„Pārdošanas salonu projektos paredzētas plašas un ērtas telpas tehniskās palīdzības un remonta darbiem, kā arī atsevišķi stendi ātrajam autoservisam, automazgātuvēm, krāsošanas un virsbūves darbnīcām”, norāda Kristela Kirgmā.

AO KIA Auto mūsdienu modernākajām prasībām atbilstošus pārdošanas un apkalpošanas automobiļu centrus Rīgā, Tallinā un Viļņā plāno uzcelt ne vēlāk kā līdz 2008. gada beigām. AO KIA Auto (www.kia.ee) ir oficiālais KIA Motors pārstāvis, kas ir viens no pasaules dinamiski attīstītākajiem autoražotājiem. Uzņēmums darbojas kopš 1994. gada un šobrīd Baltijas valstīs to pārstāv 20 dīleri. No pagājušā gada beigām AO KIA Auto ir 100% meitas uzņēmums AO Tallina Kaubamaja.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 4

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti