Baltijas Apdrošināšanas Nams - strauji augoša sabiedrība 6

 
18.jūnijs 2007 12:06

Šā gadā maijā, salīdzinot ar aizvadītā gada maiju, par 194% palielinājās apdrošināšanas sabiedrības Baltijas Apdrošināšanas Nams pārdošanas apjomi.

Kopumā gada pirmajos piecos mēnešos parakstīto bruto prēmiju apjoms pieauga par 140 %. Tādējādi kompānija apliecina 2007. gadā straujāk augošās apdrošināšanas sabiedrības statusu.

Maijā parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoms sasniedza Ls 1,24 milj., kas ir par 194 % vairāk nekā 2006. gada maijā. Kopumā šogad pirmajos piecos mēnešos Baltijas Apdrošināšanas Nama parakstīto bruto apdrošināšanas prēmiju apjoms sasniedzis Ls 4,43 milj., kas, salīdzinot ar aizvadītā gada tādu pašu laika periodu, ir par 140 % vairāk. 

„Baltijas Apdrošināšanas Nama straujā izaugsme vērojama jau piekto mēnesi. Lielā mērā tā skaidrojama ar veiksmīgo uzņēmuma mārketinga politiku. Svarīgs faktors ir arī augstā aktivitāte gan auto tirgū, gan arī celtniecības nozarē, kuru mums veiksmīgi izdodas izmantot, lai panāktu sabiedrības straujāku izaugsmi,” atzīmēja Baltijas Apdrošināšanas Nama valdes loceklis Aleksejs Pečerica.

Vērtējot izaugsmi pa apdrošināšanas veidiem, šā gada maijā, salīdzinot ar aizvadītā gada tādu pašu laika periodu, straujākais apdrošināšanas prēmiju pieaugums – par 156 % – bija vērojams uzņēmēju  ražošanas līdzekļu un mašīnu apdrošināšanai. Ievērojami pieaugušas parakstītās prēmijas arī KASKO apdrošināšanai (par 122%) un būvgalvojumu apdrošināšanai (par 113%).

Pašlaik lielāko daļu sabiedrības apdrošināšanas portfeļa veido transportlīdzekļu brīvprātīgā KASKO apdrošināšana, kā arī OCTA apdrošināšana, kuru kompānija ieviesa tikai aizvadītā gada nogalē. Vērā ņemams pieprasījums ir īpašuma un celtniecības apdrošināšanai.

Preses Relīze
 
Visi komentāri
 
236172. viesis 18.jūnijs 2007 15:08
0 0 Atbildēt

Domāju, ka to varētu uzskatīt par "augošo cenu" sabiedrību. Manai Sonātei KASKO otrajam gadam iedeva - tikai par 5 ls. lētāk, nekā tas pilnīgi jaunam auto. Tikai pēc tam noskaidroju, ka ERGO kantorī līdzīgu polisi būtu iegādājies uz pusi lētāk. Nākamgad gan uz šitā kantora pusi pat neskatīšos !

236173. viesis 18.jūnijs 2007 15:14
0 0 Atbildēt

vai uz cenaam nav jaaskataas PIRMS peerc, nevis PEEC? :)

236190. viesis 18.jūnijs 2007 20:42
0 0 Atbildēt

Varbūt, kāds var padalīties, kurā sabiedrībā ir vislabāk ņemt KASKO polisi, iepriekšējos divus gadus biju BALTA klients, bet šogad visdrīzāk vairs nebūšu, jo cenas tikai aug, un noteikumi kļūst aizvien neizdevīgāki! Kaut kādi neidomājami noteikumi, tagad nevar dabūt polisi bez pašriksa, kā ir citās sabiedrībās?

236192. viesis 18.jūnijs 2007 21:23
0 0 Atbildēt

kas tad tev par auto, ka bez pashriska nedod?

236194. viesis 18.jūnijs 2007 21:32
0 0 Atbildēt

Nav jau problema auto, vispar vairs nedod bez pasriska, kaut kadi stulbi noteikumi - ir vairaki varianti:

1 - pirmo reizi remonte bez maksa, bet katru nakamo jāmaksā 100Ls, tad remontē

2 - katru reizi jamaksa 50Ls, bet ir viena reize gada laika, ja tiek bojats kads vejstikls, tad to maina par velti

3 - katru reizi jamaksa 100Ls, utt, kaut kads murgs beigu beigas sanak...

236201. viesis 18.jūnijs 2007 22:57
0 0 Atbildēt

190-4. viesim laikam nav paceicies ar apdr. aģentu, kas neko nemāk paskaidrot. neticami, ka ir kādi apdrošinātāji, kas nedod bez pašriska (par attiecīgi lielāku prēmiju, protams).

es ņēmu kasko Astrai G, aģents saka, ka gadu vecais astrai cena būtu kaut kāda summa, kas lielāka par jaunas G astras cenu. es saku, ka jauna G astra tik nemaksā. zvanīja šī kaut kādam priekšniekam, tas arī saka, ka tik jāmaksā, jo esot tā viņu katalogā. tikai tai viņu stulbajā katalogā nav ņemts vērā , ka šobrīd vēl tirgo gan G astru, gan jauno H astru, bet cenas katalogā tikai H astrai ir. tad nu vēstulīte kaut kādai klientu daļai, kas apjēdza, par ko ir runa un ieteica apskaidrot aģentu. tā ka ar tiem aģentiem arī jāmāk "sazināties", daudzi no viņiem agrāk tikai govis drošinājuši...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti