Par autorallija čempionāta beidzamo posmu «Latvija 2007» 1

 
21.jūnijs 2007 12:24

Rallijs „Latvija” sevi arī šogad piesaka kā starptautisku rallija posmu un visiem dalībniekiem gaidāmi pārsteigumi – gan sportistiem, gan līdzjutējiem.

Rallija „Latvija” organizācijas grupas vadītājs Juris Sprūde apstiprina, ka šogad par Rallija „Latvija” direktoru ir apstiprināts Jānis Krastiņš.

„Esmu optimists – mans mērķis ir, lai posmā kopā ar mūsu sportistiem piedalās 20 ārzemju sportisti. Pie tam, profesionāli sportisti ar labiem sasniegumiem, ar kuriem cīņa trasē būtu bezkompromisu un līdz pēdējam metram”, savus plānus Jānis Krastiņš neslēpj un stāsta, ka pašlaik veic pārrunas ar sportistiem Portugālē, Anglijā un citur.

Rallijs „Latvija” ir arī vienojies par vārda nešanu pasaulē sadarbībā ar Somijas rallija čempionu Jarī Ketomā, kurš veiksmīgi palīdz reklamēt Latvijas čempionāta posmu savā valstī.



Rallijs „Latvija” šogad startēs ar posma atklāšanu kūrortpilsētā Jūrmalā Jomas ielā un diviem pilsētas ātrumposmiem. Jūrmalas domes mērs Raimonds Munkevics stāsta: ”Jūrmalas pilsētas dome šo posmu atbalsta gan materiāli, gan tehniski. Esam pārliecināti, ka gan līdzjutējiem, gan pilsētas iedzīvotājiem un viesiem patiks šis pasākums. Jomas iela ir piemērota rallijam – ir ļoti ērta un skatītāji labi varēs redzēt gan mašīnas, gan pilotus. Rallijs pie mums ir pirmo reizi un mums tas ir liels izaicinājums.”

Parex līzings un faktorings gada grandiozāko pasākumu Latvijas auto pasaulē – rallijs „Latvija” – atbalsta jau otro gadu pēc kārtas. Ilze Zoltnere ir pārliecināta: ”Mūsu mērķi ir ļoti līdzīgi – būt maksimāli pieejamiem, drosmīgiem risinājumos un pret ikvienu lietu attiekties ar augstu pienākuma apziņu. Nešaubāmies, ka šis būs veiksmīgākais rallija pasākums, ko Latvijas autosporta vide jau sen ir pelnījusi – ar augstu kvalitātes zīmi, maksimālu drošību un reizē arī plašu ārzemju sportistu dalību. Parex līzings un faktorings var būt lepns par iespēju piedalīties šī posma organizēšanā.”

Rallijs “Latvija” ir tradicionālas sacensības, kas nu jau vairāk nekā 10 gadus pēc kārtas noslēdz autorallija sezonu Latvijā. Jau divus gadus rallijs “Latvija” izpelnījās augstāko godu, kāds pienākas autorallija rīkotājam mūsu valstī – balvu “Sezonas labākais rallijs”, kuru ik gadu piešķir Latvijas Automobiļu federācijas viceprezidents un sacensību novērotājs Andris Zvingevics.

Kopumā rallijs „Latvija” pagājušajā gadā pulcēja 68 dalībnieku ekipāžas un vairāk kā 50 000 aizrautīgu līdzjutēju.
 
Visi komentāri
 
236960. viesis 26.jūnijs 2007 9:00
0 0 Atbildēt

domāju, ka būs labs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti