Biķerniekos vasaras sezonu atklāj motošosejnieki 5

 
26.jūnijs 2007 12:45

Ar Baltijas un Latvijas čempionāta trešo posmu – Rīgas TT, neierasti vēlu sacīkšu sezonu Biķernieku trasē atklāj motošosejnieki.

Pēc relatīvi ne visai veiksmīgās pērnas sezonas, šogad pēc pirmajiem diviem posmiem Kauņā un Pērnavā, latviešu motobraucēji ir līderi gandrīz visās motociklu klasēs!

Visātrākajā un prestižākajā Superbike klasē Agris Neija pēc uzvaras Pērnavā ir līderis ar 38 p. Arī Bruno Rozkalns noteikti nesamierināsies ar pašreizējo trešo vietu un 18 punktu deficītu līdz līderim. Šo pašmāju līderu duetu noteikti centīsies apstrīdēt arī labākie lietuviešu un igauņu braucēji. Mājas trases priekšrocības ir jāizmanto Andrejam Grīnbergam un Andrejam Kuzņecovam, kuri šobrīd ir vadoša desmitnieka beigās.



Supersport 600 klasē, kur konkurenci ir samazinājusi igauņu braucēju pāreja  uz  tehniski vairāk ierobežotiem Superstock motocikliem, līderos ir  Igors Miezis. Sekotāji ir  dažu punktu attālumā un Rīgas sacīkstes var būt izšķiroša turpmākai sezonas gaitai.

125 ccm klases ieskaitē visus apsteidz Garijs Rožkalns, kurš sezonu sācis ar jaunu motociklu un diviem goda pjedestāliem. Rīgas posmā plāno piedalīties arī Kristaps Rutkovskis, kuram tā būs sacīkste pēc ilgāka pārtraukuma.

B 600 klasē 29 braucēju saraksta pirmajās rindās Juris Kerstens un Renārs Mazgans. Domājams, ka tieši starp viņiem un lietuvieti Arunas Gibiezu risināsies cīņa visas sezonas garumā. Biķernieku trases pārzināšana noteikti palīdzēs arī Mārim Krakopam, Leonam Osipovam, Aleksandram Bekeram, Aldim Briģim, Kasparam Sīlim, Renāram Lucavam, Edvīnam Zaķim, Agrim Šipkovam un Andrim Bulānam.

B 1200 klasē pārliecinošu sniegumu demonstrē Dainis Liņķis, kura tuvākais konkurents igaunis Maksims Vaino cītīgi trenējas Biķerniekos. Interesanti būs vērot sezonas debitanta Gata Caunes sniegumu, kurš tikai pieredzes trūkuma dēļ neguva punktus savās pirmajās sacīkstēs Pērnavā.
Rīgas TT sacīkšu braucienu starts svētdien, 1.jūlijā  ap plkst.14.30.

Tāls Meļķis
LaMSF Motošosejas komisijas vadītājs
 
Visi komentāri
 
237033. viesis 26.jūnijs 2007 17:20
0 0 Atbildēt

Es tā ļoti par motošoseju neinteresējos, bet pamanīju, ka šogad nebrauc Svarinskis un Džeriņš. Kāds zin, kas par iemesliem un kā viņiem sokas?!

Anyway, vēlu visiem veiksmi svētdienas startos!

237051. viesis 27.jūnijs 2007 0:23
0 0 Atbildēt

Džeriņš ari pagājušo gadu nebrauca... laikam vairs nebrauks,bet Svariņam laikam nav moča,vai ari viņš vairs nebrauc... hvz...

237094. viesis 27.jūnijs 2007 9:47
0 0 Atbildēt

Viens no šeit nosauktajiem brauks :). Kurš? Jānāk uz Bikerniekiem, tad redzēs...

italis

237103. viesis 27.jūnijs 2007 9:57
0 0 Atbildēt

Vismaz viens... OK. Būs jau labi! Es iešu un pārbaudīšu pats!

237171. viesis 27.jūnijs 2007 13:48
0 0 Atbildēt

gatis caune rullē

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti