«Lamborghini Murcielago» uzlabots 3

 
27.jūnijs 2007 0:00

Tūninga kompānija "Edo Competition" veikusi uzlabojumus jaunizceptajam "Lamborghini Murcielago LP640". Rezultātā auto izskatās, brauc un skan citādāk kā sērijveida modelis.



Acīmredzot ar 640 ZS jaudu un 660 Nm griezes momentu bijis par maz, tādēļ pirmām kārtām "Edo Competition" meistari veikuši dzinēja tūningu. Uzstādot sporta ieplūdes sistēmu ar sporta gaisa filtru, modificētu izplūdes sistēmu, kā arī pārprogrammējot dzinēja elektronisko vadības bloku, no 6,5 litru V12 agregāta izspiesti vēl 23 zirgspēki, savukārt maksimālais griezes moments pakāpies līdz 675 Nm.



Pateicoties dzinēja tūningam, "Murcielago" spēj 100 km/h sasniegt 3,3 sekundēs un attīsta vairāk nekā 340 km/h maksimālo ātrumu.



Papildus šīm izmaiņām "Edo Competition" meistari piedāvā izplūdes sistēmu ar maināmu skaņas tembru, proti, vadītājs pats var izvēlēties, kā skanēs viņa auto – civilizēti un mierīgi, vai tieši otrādi – tā, lai kaimiņi pamostos.



Līdz ar jaudas pieaugumu nākušas arī nepieciešamās izmaiņas aerodinamikā – "Murcielago LP640" uzstādīts jauna dizaina priekšējais bampers, kas, pieaugot ātrumam, palielina priekšējās ass noslogojumu, kā arī prāva izmēra antispārns aizmugurē uz motora pārsega malas.



Interjera dizaina ziņā katram maksātspējīgajam klientam "Edo Competition" dod iespēju izvēlēties to, kas sirdij tuvāks – ādu, "Alcantara" ādu, zamšādu, alumīnija un oglekļa šķiedras aplikācijas jebkādās kombinācijās. Citiem vārdiem sakot – kas maksā, tas pasūta mūziku.

Sagatavots pēc www.atverts.lv materiāliem
 
Visi komentāri
 
237050. viesis 27.jūnijs 2007 0:18
0 0 Atbildēt

Vienkarši ģeniāli..... ( faktiski SPORTA AUTOMAŠĪNAI )... Uzstādot sporta ieplūdes sistēmu ar sporta gaisa filtru, modificētu izplūdes sistēmu....

izklausās pēc cirka.... mm pagarināja... :D :D :D

237053. viesis 27.jūnijs 2007 0:38
0 0 Atbildēt

Marasms,tas Lambo bez ta $kuninga ir labs tapat,jo Audi inzinieri ari nav stulbi,nav tas vairak kautkads 80-to gadu plakatu dampis,kur$ izskatijas labak,neka patiesiba bija! Te neviens tik nemineja cik tie 'uzlabojumi maksaja',varu deret cipars butu tik debils,ka pat pa tadu netik 23 lopus varetu piepirkt ar visiem Imprezas stila spoileriem un aktivajiem izputejiem............................Pats Lambo razo limited edition no lieka svara utt,trases versijas,kuras nakotne bus daudz kolekcionetakas,neka $ie $kunju $edevri!!!!!!!!!!:):)

237091. viesis 27.jūnijs 2007 9:43
0 0 Atbildēt

Vienīgais, kas ir kruta tajāupgreidā, tas ir maināma izplūdes skaņa, pārējais viss ir bleķis, tā teikt mēģinājums uzlabot... :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti