Liepājā zem vilciena pakļūst sieviete 11

 
4.jūlijs 2007 10:10

Otrdien traģisks negadījums notika Raiņa ielā uz dzelzceļa pārbrauktuves. Kāda sieviete, nerespektējot tuvojošos vilciena sastāvu, pakļuva zem tā un guva traumas. Negadījums notika aptuveni 10 līdz 15 minūtes pēc pulksten 12.



Kravas vilciena sastāvs atpakaļgaitā stūmies pāri Raiņa ielai, kad uz sliedēm tam priekšā izgājusi sieviete. Pirmā vagona ritenis aizķēris kundzi, kad viņa bijusi uz trotuāra, un vairākus metrus pavilcis līdzi. Vagona pavadonis Leonīds stāstīja, ka vilciena mašīnists sievieti pamanījis jau pa gabalu.



Viņš sācis bremzēšanu un signalizēšanu, taču aptuveni 60 gadus vecā kundze nav reaģējusi. Leonīds arī kliedzis, lai apstādinātu gājēju, taču arī tas nav līdzējis. Un apstādināt garo un smago vilciena sastāvu, kas bijis jau pāris metru attālumā no sievietes, nav izdevies.



Cietusī tika nogādāta Liepājas Reģionālajā slimnīcā. Nelaimes aculiecinieki, arī vilciena sastāva darbinieki, pauda bažas, ka sieviete guvusi smagas traumas. Iespējams, kundzei norauta kāja pie potītes. Liepājas Reģionālās slimnīcas Sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase pastāstīja, ka kundze gan cietusi, bet gūtās traumas nav dzīvībai bīstamas. Kāju sieviete nezaudēs, viņai traumēti tikai tās pirksti.



Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes Ceļu policijas priekšnieks Madars Kleinbergs paskaidroja, ka policijā uzsākta notikušā izmeklēšana. Tās ietvaros tiks arī pārbaudīts, vai vilciena sastāva vadītāji nav bijuši reibumā. Tāda paša pārbaude tiks veikta arī cietušajai. Jāpiezīmē, ka notikušais negadījums radīja arī satiksmes sastrēgumus, jo uz ilgāku laiku bija slēgta dzelzceļa pārbrauktuve.



Sievietei, kura neuzmanības vai pārgalvības dēļ pakļuva zem vilciena, ir paveicies – viņas dzīvībai briesmas nedraud, atzīst Liepājas reģionālajā slimnīcā.

liepajniekiem.lv
 
Visi komentāri
 
237695. viesis 4.jūlijs 2007 11:17
0 0 Atbildēt

Šādi autopiloti Rīgā ikdienā ielām migrē pāri. Parasti gan autovadītājiem izdodas nolikt mierā savu braucamo, bet reizēm neizdodas. Un bieži vien vainīgs ir autovadītājs. Cik līķiem vēl ir jābūt lai gājēji saprastu ka viņi nav svētās govis un transports nav gājējs kas var nolikties mierā 1 metra distancē?

Es nerunāju par gājēju pārejām.

237701. viesis 4.jūlijs 2007 12:12
0 0 Atbildēt

Storms, arī uz gājēju pārejām mēdz būt talanti, kuri nemaz nepaskatās tajā virzienā, no kurienes nāk autiņi un nepārliecinās, ka autiņš paspēs sadzēsties, ja šis talants izdomās pēkšņi šķērsot ielu.

237710. viesis 4.jūlijs 2007 12:33
0 0 Atbildēt

nolikties mierā....sadzēsties... zvērā. Te ir filologu iauto?

237727. viesis 4.jūlijs 2007 14:03
0 0 Atbildēt

nu vāks. ar mašīnu vismaz var mēģināt bremzējot ievilkt citā joslā/zālītē, kad pie purna parādās kārtējā pavecā 'pasaules naba', kas uzskata, ka var šķērsot brauktuvi kur un kad ienāk prātā. a ko vilcienam darīt?

"...vai vilciena vaģila nav bijis alkohola reibumā..." --> šitas vispār psc. būtu draiveris skaidrā, noteikti sabremzētos uz blakus sliedēm :D:D:D

237745. viesis 4.jūlijs 2007 16:36
0 0 Atbildēt

Tantei stipri paveicies, ka nefiksee apkaart notiekosho! Iznaaks no slimniicas, varees meegjinaat atkaartot otru, tresho , varbuut arii ceturto reiziiti.

237753. viesis 4.jūlijs 2007 18:32
0 0 Atbildēt

Jāāā, Audi no sliedēm nokantēja 8 vagonus!!! Būtu tak tantīte pacentusies!!! HE HE HE

237760. viesis 4.jūlijs 2007 19:20
0 0 Atbildēt

Šitie pensionāri tak ir debīli! Knapi uz kājām turās, bet nē tāpat sūdi jātaisa! Notrieksi - vainīgs, izkāpsi pa galvu iedot pirms nelaimes - atkal vainīgs! Ta pļa tiem sukām CSN piešķirt tās pašas privilēģijas kādas operatīvajam transportam ar sarkanām-zilām bākugunīm un skaņas signālu???

237794. viesis 5.jūlijs 2007 10:09
0 0 Atbildēt

Jā, par tādām tantiitēm vajadzētu parūpēties, lai uz ielas vispār nerādās, savādāk sūdus tikai citiem taisa...

237812. viesis 5.jūlijs 2007 12:23
0 0 Atbildēt

Domaaju vajadzees atjaunot to tradiiciju,nu ar to mezu un ragavinaam,jo tie vecie perduni vienas nelaimes,vien nes!Pats vairaakas reizes esmu pasviidis,deel so veco gadagaajuma cilveeku izdariibaam!

237822. viesis 5.jūlijs 2007 13:35
0 0 Atbildēt

kretinē tādi bojāgājēji... bet nu policijas paziņojums, ka noskaidros vai mašīnists gadījumā nebija dzēris, ir pastulbs. Un ja būs dzēris? Tad ko, viņš būs vainīgs tajā, ka svētā "govs" palīda zem vilciena? Sviests!

MN12

237836. viesis 5.jūlijs 2007 15:42
0 0 Atbildēt

kāda velna pēc lamā vadītāju?

tiešām žēl, ka nesabrauca.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti