Būs balva atraktīvākajai fanu komandai rallijā «Kurzeme» 1

 
5.jūlijs 2007 7:46

Autorallijs „Kurzeme’2007” - LMT Latvijas rallija čempionāta 5.posms, Baltijas kausa 3.posms un NEZ kausa izcīņas 3.posms norisināsies 2007.gada 13.-14.jūlijā Liepājā, Liepājas rajonā un Kuldīgas rajonā.

Rallijs „Kurzeme” tradicionāli ir bijis interesants un aizraujošs piedzīvojums arī rallija faniem. Nav noslēpums, ka rallija fani ir atraktīva un aktīva sabiedrības daļa.

Ar mērķi atbalstīt fanu atraktivitāti, viesību nams Berghof jeb „Kalnamuiža” ir nolēmis piešķirt balvu „Atraktīvākā fanu komanda”. Fanu komandas (komandā līdz 20 dalībniekiem) lūgums pieteikties elektroniski, norādot savas komandas nosaukumu un rallija komandu, kuru tie pārstāv, līdz 2007.gada 11.jūlijam uz e-pastu: sintija.ziverte@sveiks.lv.

 Komandas vērtēs kāda no rallija trasē braucošajām  no komandām neatkarīgajām ekipāžām, kura - tas netiks atklāts. Fanu komandām ir vērts piestrādāt pie sava izskata un atraktivitātes visu sacensību laikā, jo viesību nama Berghof balva ir īpaši piemērota atpūtai un relaksācijai pēc smaga darba. Atraktīvākajai fanu komandai tiks piedāvāta iespēja atpūsties viesību nama Berghof pirts kompleksā ar kamīnzāli, baseinu divu veidu pirtīm. Intriga tiks saglabāta līdz pat rallija noslēguma pasākumam, kad tiks paziņoti balvas ieguvēji.

Arī noslēguma pasākuma dalībnieki varēs novērtēt fanu komandu atraktivitāti, jo  balva tiks pasniegta, izsaucot atraktīvāko komandu uz lielās skatuves. Noslēguma pasākums notiks 14.jūlija vakarā, viesību nama Berghof  parkā.

Viesību nams Berghof jeb Kalnamuiža atrodas Sieksātē, Rudbāržu pagastā, netālu no Skrundas un šajā gadā uzņem jau otrā rallija dalībniekus.
 
Visi komentāri
 
237930. viesis 7.jūlijs 2007 9:25
0 0 Atbildēt

kaa tad tie veerteetaaji noteiks kura komanda ir kura, braucot lielaa attrumaa pa trasi?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 

Sākta modernizētā Golf 8 ražošana 6

Volkswagen rūpnīcā Volfsburgā no konveijera nobraucis pirmais astotās paaudzes Golf modernizētā modeļa eksemplārs. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti