«Adam Auto» šā gada panākumi un plāni

 
18.jūlijs 2007 8:01

Baltijā lielākais Opel, Chevrolet un kopš 2006. gada arī SsangYong dīleris „Adam Auto” no jau desmit gadus var priecāties par labiem tirdzniecības rezultātiem.

Lai gan jau 1750 pārdotas automašīnas 2006. gadā šķita ārkārtīgi daudz, tad šis gads izskatās vēl cerīgās, jo pirmajos sešos mēnešos ir pārdoti jau 974 automobiļi!

Šķiet, ka līdzšinējā stratēģija ir nesusi augļus- panākumu atslēga ir nepārtraukta attīstība. 2006. gadā uzsāktā Liepājas filiāles būvniecība ir vainagojusies panākumiem, un, lai gan oficiālā atklāšana vēl tikai priekšā, salons un serviss jau ar panākumiem darbojas Liepājā, Brīvības ielā 146b. Arī SIA „Autolakss”, kuras daļas pieder SIA „Adam Auto”, ir pabeigusi Ventspils rajonā moderna 1300 m² liela virsbūves ceha celtniecību. Tajā jau šobrīd tiek veikti automobiļu virsbūves remonti un restaurācijas darbi.

Šogad „Adam Auto” arī kļuvis par G2 - General Motors lietotu automobiļu programmas pārstāvi Latvijā. Tā ir programma, kas ar saviem skaidri formulētajiem noteikumiem ļauj pircējam bez bažām iegādāties lietotu automobili, iegūstot garantiju, līdzvērtīgu jaunām automašīnām. „No augusta G2 programma sāks darboties pilnā apjomā - beidzot ir pabeigta darbinieku apmācība, lai saskaņā ar apjomīgu sarakstu lietotām automašīnām varētu tikt veiktas pārbaudes servisā un piešķirti oficiāli sertifikāti, kas apliecina to kvalitāti,” stāsta „Adam Auto” lietotu automobiļu tirdzniecības vadītājs Uldis Tenters.

 „Mēs nedomājam apstāties, jo nākotnes plāni ir ne mazāk grandiozi - mēs plānojam izveidot jaunu filiāli Jēkabpilī, kā arī turpināt „Adam Auto” Pārdaugavas tirdzniecības un pēcpārdošanas centra izveidi,” apgalvo SIA „Adam Auto” valdes priekšsēdētājs Māris Varkalis.

SIA „Adam Auto” ir lielākais Opel, Chevrolet un SsangYong dīleris Baltijā ar autosaloniem Rīgā, Ventspilī un Liepājā. 2007. gadā SIA „Adam Auto” svinēs savu 10 gadu jubileju.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti