Toyota atbalstīs 11.pasaules čempionātu vieglatlētikā 1

 
18.jūlijs 2007 8:19

TOYOTA MOTOR CORPORATION paziņoja, ka piešķirs 220 automašīnas – ieskaitot 132 Prius hibrīda automašīnas – kā oficiālās automašīnas Starptautiskās vieglatlētikas federāciju asociācijas 11. pasaules čempionātam vieglatlētikā „Osaka 2007”, kas notiks šogad no 25. augusta līdz 2. septembrim Japānas pilsētā Osakā.

Toyota ir „Osaka 2007” oficiālais partneris, un uzņēmums ir piedalījies oficiālā partnera statusā arī 2003. gada čempionātā Parīzē un 2005. gada čempionātā Helsinkos. Pasaules čempionātā „Osaka 2007” Toyota palīdzēs veicināt IAAF videi draudzīgo „Zaļo projektu”, piešķirot automašīnas ar mazāku ietekmi uz apkārtējo vidi.

Toyota piedāvājuma klāstā līdzās Prius ietilpst FCHV-BUS (degvielas šūnas hibrīda automašīna autobuss), Alphard Hybrid minivenus un Dyna vieglais hibrīda kravas auto. Toyota arī paredz piegādāt tādas automašīnas kā Welcab (īpaši aprīkotas automašīnas) sportistu invalīdu vajadzībām. Šīs automašīnas paredzēts izmantot gan kā vadošās automašīnas, gan kā mediju transportlīdzekļus vīriešu un sieviešu maratonos, gan kā sportistu un oficiālo pārstāvju automašīnas.

*Šo projektu IAAF ievieš, sākot ar 11. IAAF pasaules čempionātu vieglatlētikā, lai turpinātu apkārtējās vides aizsardzību. Projekta mērķis ir ieviest mērus, kas samazinātu ietekmi uz apkārtējo vidi, un vākt ziedojumus mežu stādīšanas iniciatīvai. Sīkāku informāciju IAAF sniegs drīzumā.


Osaka 2007” pārskats
Pasākums

11. IAAF pasaules čempionāts vieglatlētikā Osakā 2007. gadā („Osaka 2007”)

Laiks
25. augusts – 2. septembris (deviņas dienas)
Vieta
Nagai stadions, Osaka, Japāna
Sponsors

Starptautiskā vieglatlētikas federāciju asociācija (IAAF)

Pasākuma apjoms
Valstis/reģioni: 212
Sportisti/oficiālie pārstāvji: 3 200 (paredzēts)
Sacensību skaits: 24 vīriešiem, 23 sievietēm
Pasākuma web lapa
http://www.osaka2007.jp/index_e.html
Cita informācija

Pirmais pasaules čempionāts vieglatlētikā notika Helsinkos, Somijā, 1983. gadā. Čempionāts tiek organizēts ik pēc diviem gadiem. Šī ir otrā reize, kad čempionāts notiek Japānā; pirmā reize bija 1991. gada Tokijas čempionāts pirms 16 gadiem.


 
Visi komentāri
 
238670. viesis 18.jūlijs 2007 10:49
0 0 Atbildēt

jāskatās čempionāts!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti