Lielais fināls ir klāt – «Red Bull X-Fighters» Madridē!

 
26.jūlijs 2007 0:03

Atlikušas tikai dažas dienas līdz 27. jūlija vēlā vakarā Madrides un visas Eiropas lielākajā vēršu cīņu arēnā "Plaza De Toros de Las Ventas" tiksies desmit pasaulē stiprākie moto frīstaila speciālisti, kuri ar saviem 250 kubikcentimetru motocikliem trauksies debesīs un demonstrēs galvu reibinošus trikus, lai noskaidrotu kurš no tiem būs "Red Bull X-Fighters" 2007. gada sezonas čempions.



Šosezon par īstu zvaigzni ir kļuvis divdesmitgadīgais spānis Denijs Toress, kurš ne vien uzvarēja "Red Bull X-Fighters" sezonas pirmajās sacensībās Mehiko, bet arī izcīnīja trešo vietu "Slane Castle" Īrijā, kas tam ļāva izvirzīties čempionāta līderu tabulas augšgalā. Pašmāju vēršu arēna, neskaitāmie tautiešu un līdzjutēju tūkstoši būs tieši tie, kas Denijam palīdzēs sevi pierādīt kā moto frīstaila augtākās proves braucēju.



Cīņa par uzvaru nebūs ne viegla, ne vienkārša, savas plintis krūmos nav metuši ne Mets Rebo, ne varenais un visā pasaulē slavenais Travis Pastrana. Šveicieša Meta Rebo progress šajā sezonā ir sajūsminājis ne vien līdzjutējus, jo daudzi moto sporta profesionāļi apbrīno viņa straujo atkopšanos pēc augšstilba lūzuma. Mets Mehiko bija ceturtais, bet jau "Slane Castle" viņš bija otrais... vairs tik atliek izcīnīt uzvaru Madridē. Moto frīstaila varonis un guru Travis Pastrana "Red Bull X-Fighters" čempionātam pieslēdzās tikai Īrijā, kur pārliecinoši uzvarēja. Amerikāņa Travisa priekšnesumi nekad nav bijuši vienkārši un ne katrs ir spējīgs ko līdzīgu pat atkārtot. Arī Madridē no Travisa Pastranas puses gaidāmi jauni un pilnīgi traki triki, kuri noteikti viņu iekļaus uzvaras pretendentu sarakstā.



Šīs sezonas Top3 braucēji nebūs vienīgie no kuriem gaidāmi pārsteigumi un vēl nebijuši galvu reibinošie triki. Madrides "Plaza De Toros de Las Ventas" 27. jūlija vakarā ieraudzīsim vēl septiņus, pasaulē sevi pierādījušus moto frīstailistus, kuri nopietni ir gatavojušies, lai pierādītu sevi līdzjutējiem un liktu saspringt augstāk minētajiem sportistiem. To vidū noteikti izcelsies Neits Adams, kurš Mehiko bija otrais, bet nestartēja Dublinā, kas, protams, viņam neliedz kandidēt uz uzvaru čempionātā. Arī japāņu virtuzaurs Eigo Sato ir gatavs parādīt, ka arī viņš ir spējīgs ieviest korekcijas godalgu sadalījumā.



Šoreiz bez Rīgas zvaigznes – Frederika Johansona
Diemžēl "Red Bull X-Fighters" zvaigzne Frederiks Johansosns, kurš Rīgā piedalījās "Red Bull Ultimate" moto frīstaila paraugdemonstrējumos uz AB dambja, nav atkopies pēc kārtējās traumas un ir nolēmis, ka starts Madridē varētu būt pārāk bīstams viņa veselībai. Tādēļ Frederiku Johansonu, kuru jau iemīļojuši, "Red Bull X-Fighters" fani Rīgā un Latvijā, būs redzams žūrijas sastāvā.



Sekojiet līdzi!
Ja Jums nav izdevies iegādāties biļetes uz "Red Bull X-Fighters" finālu Madridē, kā biļetes jau labu laiku vairs nav pieejamas, tad nav pamata bēdāties. "Red Bull" sadarbībā ar saviem draugiem un partneriem ir parūpējušies, lai šīm sacensībām būtu iespējams sekot līdzi turpat vai katram – 27. jūlijā Latvijā televīzijas kanāli "TV6" pulksten 22:30, "TV3+" pulksten 22:30 demonstrēs tiešraidi no Madrides, bet "TV3" skatītājiem tiks rādīs atkārtojums pulksten 0:20. Plašāku informāciju gan pirms, gan pēc, kā arī sacensību laikā iespējams atrast www.redbull.lv, kā arī "Red Bull X-Fighters" oficiālajā mājas lapā www.redbullxfighters.com, kurā tiks rādīta arī tiešraide no Madrides.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti