Hyundai aizstās Coupe ar jaunu aizmugures piedziņas modeli 4

 
31.jūlijs 2007 9:52

Kompānija Hyundai plāno aizstāt modeli Coupe (Tiburon) ar jaunu aizmugures piedziņas modeli. Jaunais auto konkurēs ar Infiniti G35.


Hyundai Genesis

Gaidāms, ka auto būs pilnīgi citāds eksterjers konceptmodeļa HCD8 Sports Tourer stilā, kā arī pilnībā modernizēts salona dizains. Auto tiks būvēts uz sedana Genesis platformas un aprīkots ar četru un sešu cilindru benzīna dzinējiem. Nekāda detalizētāka informācija par tehniskajiem raksturlielumiem pagaidām nav pieejama.


Hyundai Genesis

Dienvidkorejas kompānijas pārstāvji paziņojuši, ka šāda aizmugures piedziņas kupeja varētu parādīties pusgadu vai gadu pēc Hyundai Genesis debijas, kas ieplānota nākošā gada vidū.
 
Visi komentāri
 
239941. viesis 31.jūlijs 2007 10:35
0 0 Atbildēt

Genesis-7.bembja kopija,tikai ar Mondeo aizmugures lukturiem.Un vēl-maz ticams,ka varētu būt neliela divdurvniece uz liela sedana bāzes,nezin no kurienes šāda informācija-tikpat nesakarīga kā no ''atverts''.

239944. viesis 31.jūlijs 2007 10:43
0 0 Atbildēt

Izskataas neslikti, nu mosh no Hyundai arii iznaaks premuim brends. Bet BMW gan tieshaam atgaadina (bet nu taa laikam visiem razjotaajiem - kas grib kljuut par premium segmentu - taada slimiiba ko japaarslimo).

Bet ja no shitaas laivas uztaisa kupeju man liekas sanaaks kaut kaada TOYO Camry Solara, bet nu dziivos redzees, Infinity viena no kupejaam jau ar nau mazinja.

239947. viesis 31.jūlijs 2007 10:57
0 0 Atbildēt

attēlā redzamais nav coupe RWD aizvietotājs , bet gan HYNDAI premium klases auto!

HYUNDAI Coupe aizvietoājs būs RWD ,bet kā izskatās skatīt šeit.

www.autoblog.com/photos/2009-tiburon-spy-shots/

www.autoblog.com/photos/hyunda...-spy-shots-ii/

P.S. amerikā HUYNDAI Coupe pārdod ar nosaukumu HYUNDAI Tiburon

239984. viesis 31.jūlijs 2007 13:32
0 0 Atbildēt

nu tad beidzot skiibacainie izlaidiis kaadu klasiku-savaadaak jau sie priekspiedzinjas un quatriki ir taa apnikusi-un peedeejiem jebkuras firmas modeliem tas kvatro ir tads pats kad es piemaavies maajas eju!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti