Jaunais Chrysler atzīmē pirmo dienu «jaunā ērā» 4

 
14.augusts 2007 8:53

6. augustā jaunā Chrysler korporācija atzīmēja jaunas ēras sākumu. Par svinību iemeslu kalpoja pilnīga darījuma pabeigšana starp Cerberus Capital un DailmerChyrsler, kā rezultātā Cerberus pārņem lielāko daļu Chrysler akciju.

Līdz ar darījuma noslēgšanu Chrysler ir kļuvis par lielāko privāto autoražotāju Amerikas Savienotajās Valstīs.

Pie Chrysler galvenās mītnes Mičiganas štatā, tika aicināti visi Chrysler darbinieki, lai atzīmētu jaunas ēras sākumu. Svinīgā uzrunā jaunievēlētais Chrysler valdes vadītājs Bobs Nadelli (Bob Nadelli) un kompānijas prezidents Toms La Sorda (Tom La Sorda) atzīmēja, ka jaunais Chrysler ir apveltīts ar visām labākajām īpašībām, lai cīnītos mūsdienu sīvajā konkurencē.

Līdz ar pilnīgu darījuma noslēgšanu Chrysler korporācija atgriežas pie piecstaru zvaigznes logotipa, kurš nu ir ieguvis modernāku izskatu un trīs dimensiju aprises. Šis logotips tiks izmantots tikai korporācijas vajadzībām, savukārt uz automašīnām arī turpmāk saglabāsies Chrysler spārnotais logo.

Par jaunās korporācijas apņēmību liecina arī ASV uzsāktā reklāmas kampaņa – “Jaunais Chrysler: Gatavojieties nākamajiem 100 gadiem”. Reklāmas kampaņas ietvaros Chrysler izplatītais manifests norāda jau uz konkrētiem turpmākās attīstības plāniem, tai skaitā arī vismaz 20 jaunu modeļu palaišanu ražošanā jau tuvāko gadu laikā.

Cerberus jau ir apstiprinājis deviņus Chrysler attīstības projektus 3 miljardu vērtībā. Attīstības plāns ietver jaunu, ekonomiskāku, dzinēju un transmisiju izstrādi, kā arī MDS sistēmas, kas gadījumos, kad nav nepieciešama visa motora jauda, atslēdz daļu cilindru, ieviešanu arī jaunās paaudzes V6 dzinējos.


www.chrysler.lv
 
Visi komentāri
 
240744. viesis 14.augusts 2007 12:27
0 0 Atbildēt

Kādu ēru, vai tad kraislers kaut ko labu ar uztaisīs beidzot ?

240747. viesis 14.augusts 2007 12:40
0 0 Atbildēt

forsi autini :)) Labi ka atkratijas no ta mersa savadak naw tas:) tagat tik uz prieksu:)

240757. viesis 14.augusts 2007 13:46
0 0 Atbildēt

Sataisīja MB parādus un tas arī viss.

Cerams, ka "jaunā ēra" būs veiksmīgāka.

240767. viesis 14.augusts 2007 17:08
0 0 Atbildēt

Jā! - Chryslerā MB tikai ādas salonus taisīja un ērmainas kupejas, kuras nespēj pārdot!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti