Ierobežo satiksmi Lielvārdes ielas un Aizkraukles ielas krustojumā 2

 
27.augusts 2007 9:28

Sakarā ar akciju sabiedrības “Rīgas siltums” iesniegumu par remontdarbiem Lielvārdes ielas un Aizkraukles ielas krustojumā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums.

Tajā noteikts, ka no 25. augusta līdz 7. septembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Lielvārdes ielas un Aizkraukles ielas krustojumā.

Akciju sabiedrībai “Rīgas siltums” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu un operatīvā transporta satiksmi.

Transportlīdzekļu satiksme Lielvārdes ielas un Aizkraukles ielas krustojumā var atjaunot pirms rīkojumā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

SIA “Rīgas satiksme” uzdots no 25. augusta līdz 7. septembrim:
– organizēt 16. maršruta trolejbusa satiksmi no Šmerļa pa maršrutu, izlaižot pieturvietu “Slimnīca”;
– nodrošināt informācijas izvietošanu pieturvietās par izmaiņām maršrutā.
 
Visi komentāri
 
241509. viesis 27.augusts 2007 11:29
0 0 Atbildēt

Ceļa zīmes tur ir saliktas nekā. Tāda sajūta ka iespraustas tādas zīmes kuras bija dabūjamas noliktavā. Nav norādes par divvirzienu plūsmu. Apdzīt aizliegts ir tikai viena zīme posma sākumā, bet tālāk vesela jūra ar krustojumiem. Bardaks konkrēts.

241585. viesis 28.augusts 2007 15:59
0 0 Atbildēt

Piekrītu uupim, kamēr šoferi saprotoši, vēl ok, bet vienalga esmu vairākas reizes redzējis, kā kāds brauc pa ierasto 2. joslu un nesaprašanā, kāpēc viņam kāds purnā brauc.

Ja notiktu kāda avārija, varētu būt diezgan grūti pierādīt vainīgo...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti