Uzsāk kursēt 27. maršruta autobuss Imanta 5-Beberbeķi 9

 
3.septembris 2007 9:34

Lai skolēni varētu droši nokļūt uz skolu un iedzīvotāji uz darbu un medicīnas centriem, no pirmdienas, 3.sepembra, sāks kursēt jauns eksperimentālais autobusu maršruts Nr. 27 no autobusu galapunkta ”Imanta 5” līdz Beberbeķu ielai.

Jaunajā autobusu maršrutā kursēs „Ikarus” midibusi.

Autobusi aties no autobusu galapunkta „Imanta 5” un apstāsies pieturvietās „Ceriņu iela”, „Rostokas iela”, „Autostāvvieta”, „Paula Lejiņa iela”, „Priedaines iela”, „Dārzniecība”, „Mežmalas iela”, „Gaviezes iela”, „Beberbeķu iela”.

No galapunkta ”Imanta 5” autobusi kursēs pa Kurzemes prospektu, Zolitūdes ielu, Rostokas ielu, Anniņmuižas ielu, Apuzes ielu, Jūrkalnes ielu, Kārļa Ulmaņa gatvi līdz Rīgas apvedceļam, tad atkal pa Kārļa Ulmaņa gatvi Rīgas centra virzienā līdz pieturvietai "Beberbeķu iela", un atpakaļ uz Imantu.

Autobusu maršruts ir izveidots tā, lai skolēni droši varētu nokļūt mācību iestādēs, kas atrodas Imantā un Zolitūdē, kā arī Beberbeķu iedzīvotāji varētu apmeklēt medicīnas iestādes un tirdzniecības centrus, kā arī ērti varētu pārsēsties citos transporta līdzekļos, lai nokļūtu pilsētas centrā.
 
Visi komentāri
 
242012. viesis 3.septembris 2007 10:42
0 0 Atbildēt

Nav poo, ne?

242032. viesis 3.septembris 2007 12:17
0 0 Atbildēt

Marchik, uzbrauciens ne par tēmu. Šāds maršruts dod zināmu labumu arī autovadītājiem, jo tagad (varbūt) mazāk tautas vazāsies pāri Jūrmalas šosejai pie Rīgas robežas.

242035. viesis 3.septembris 2007 12:19
0 0 Atbildēt

Varbūt mazāk pāri sētai līdīs, laigan maz ticams. Gan jau atkal būs atrunas, ka autobuss pārāk reti iet, neērtā laikā utt. un tjpr. Uzceļ tiltu slikti - tālu jāiet, plaidīs autobusu atkal nebūs kā vajag. Civlēkiem ta kā būtu laiks saprast, ka, ja gribi savu māju nomaļā rajonā, tad gādā arī transportlīdzekli vai pieciet zināmas neērtības, nevis skraidi pāŗi 6joslu štrāsei kā kamikadze. Pie tam tajā pie pašas Rīgas robežas, kur žēloja, ka līdz tiltam tālu jāiet jau nekā rpetējā šosejas pusē nav vien šašličnaja, kaut kādas privātsmājas, mežs - ko tur darīt?

242052. viesis 3.septembris 2007 13:35
0 0 Atbildēt

Piemēram, Imantas pārbrauktuve tiks sačakarēta vēl vairāk.

242063. viesis 3.septembris 2007 14:51
0 0 Atbildēt

Marchik, nu ko lai saka... Kad vecriga cela pirmas majas, ari autobusi nekurseja... tev laikam gruti saprast, ka sadi izskatas normals pilsetas augsanas process. Gan jau vel musu muza laika, piemeram, Salaspils klus par vienu no Rigas mikrorajoniem. Berlinei vispar ir 9 vecpilsetas. Un ko nu? Tagad tik un tikai viena pilseta.

242069. viesis 3.septembris 2007 16:46
0 0 Atbildēt

Saliksim betonus skeersaam Juurmalas shosejai,lai tie juurmalnieki brauc ar vilcienu.Riigaa buus mazaak korkju,dzelzceljam lielaaki ienaakumi.

242171. viesis 5.septembris 2007 9:04
0 0 Atbildēt

juusu komentaaros manaams tas, ka jums vispaar nekaadas sajeegas nav par to, ko runaajat .... tur cilveeki dziivoja veel pirms taada shoseja vispaar bija ... taa ka nevajag dirst par tikko saceltaam maajam utt. tas, ka cilveeki liidiis paari ir logjiski - kameer nebuus tilts tikmeer arii cilveeki tur staigaas ... a tas tilts pie sky ir diezgan nepareizaa vietaa uzbuuveets, jo tur cilveeku pluusma ir vismaz 5x mazaaka nekaa pie beberbekjiem!

242201. viesis 5.septembris 2007 13:02
0 0 Atbildēt

jā, viens gājēju tilts n-to kilometru garumā... tas ir tas pats, kas autovadītājam viens tilts no salaspils līdz salu tiltam

279559. viesis 17.oktobris 2010 21:03
0 0 Atbildēt

heh, miers :D šis autobuss jau vairāk nav :D

un bija vien mēsls :P

satiksmei Rīgā, ir ļoti, ļoti liela nozīme un būtiska loma un tas ir katram ļoti svarīgi ;) uz katru vietu Rīgā kursē kāds autobuss, kaut vai garām, jo vispār normāli būtu ja uz katru nomaļu vietu Rīgā (kā Beberbeķi) kursētu vismaz viens autobuss un būtu pašā rajona centrā galvenā pietura...diemžēl, Beberbeķos nav autobusa un tāpēc nav satiksmes, tāpat kā blakām Mūkupurvā...iet tikai garām autobusi...kas iedzīvotājiem neder... tas nozīmē to, kad Beberbeķi ir pašā pēdējākajā vietā Rīgā, kurā vispār nav sabiedriskā transporta un tāpēc tas jau pierāda to līmeni, ka iedzīvotāji nespēj panākt sev autobusu, kurš padarītu visu vieglāk, labāk, drošāj!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti