«Dodge Journey» debitēs Frankfurtē 5

 
4.septembris 2007 8:32

2007. gada septembrī Frankfurtes auto izstādē, Vācijā, tiks prezentēts jaunais ChryslerGroup krosovers – Dodge Journey.





Dodge Journey ir ChryslerGroup atbilde augošajam pasaules pieprasījumam pēc praktiskām un ekonomiskām automašīnām. Jaunais Dodge modelis piedāvās minivena cienīgu ietilpību un praktiskumu apvienojumā ar vidējās klases automašīnas izmēriem un zemu degvielas patēriņu.





“Jaunais Dodge Journey piedāvās mūsu klientiem pilnu aprīkojumu. Unikālajā kombinācijā ir apvienota daudzpusība, stils, drošība, praktiskums, jaunākās tehnoloģijas un kvalitāte. Šādu kombināciju spēj piedāvāt tikai Dodge.” saka ChryslerGroup starptautiskās pārdošanas un mārketinga daļas viceprezidents Maikls Menlijs (Michael Manley).



Dodge Journey tiks piedāvāts ar 5 vai 5+2 sēdvietām un to ražos uz pagarinātas D segmenta platformas, kuru jau šobrīd ChryslerGroup izmanto Dodge Avenger un Chrysler Sebring modeļos.



Funkcionālais Journey dizains piedāvās daudz un dažādas bagāžas un sīklietu  pārvadāšanas iespējas. Aizmugurējo rindu sēdekļi ir viegli nolokāmi, tādā veidā  izveidojot pilnīgi līdzenu un ietilpīgu bagāžas telpu. Lai brauciens nekad nekļūtu nogurdinošs, Dodge Journey piedāvās Chill Zone nodalījumu priekšējā panelī, kur būs iespējams uzglabāt vēsumā divas dzērienu skārdenes vai kādas uzkodas.



Izstrādājot Dodge Journey, tika domāts arī par automašīnas drošību, tādēļ jau standarta aprīkojumā tas būs aprīkots ar moderniem daudzpakāpju priekšējiem, kā arī sānu un visu trīs rindu aizkarveida  gaisa spilveniem. Tāpat standarta aprīkojumā būs iekļautas arī tādas aktīvās drošības sistēmas kā Elektroniskā Stabilitātes Programma (ESP), pretapgāšanās sistēma un ABS. Atsevišķi būs pieejama arī atpakaļskata kamera, kas ļaus izvairīties no nepatīkamiem brīžiem novietojot automašīnu šaurā stāvlaukumā.



Eiropā Dodge Journey tiks piedāvāts ar divu litru dīzeļa dzinēju, kas aprīkots ar sešpakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu.



Dodge Journey ražošanā nonāks 2008. gada vidū, un ap to pašu laiku ir sagaidāms arī visas pasaules Dodge dīleru autosalonos.



 
Visi komentāri
 
242091. viesis 4.septembris 2007 8:35
0 0 Atbildēt

A man tā kastīte ar tiem alinjiem iepatikās :D

242093. viesis 4.septembris 2007 8:53
0 0 Atbildēt

Tiiri taa neko :) kaste alinjiem gan der :D

242142. viesis 4.septembris 2007 16:16
0 0 Atbildēt

Ekkk... Būtu šitam pepelacam arī kaac normāls motors dabūnams, lai var treileri pavilkt - tiešām būtu laps "expotīciju" auto. A tā - ar 2litru dīzeli & automātu - būs mironis...:-(

242153. viesis 4.septembris 2007 17:59
0 0 Atbildēt

Hmm, zheel ir vieniigi tas ka dazjas lietas tomeer liidz galam nav paardomaatas, bet citaadi shis vismaz izskataas peec auto arii no iekshpuses saliidziinot ar dazjiem citiem "jauno" laikou Chryslera razjojumiem.

WALA

242160. viesis 4.septembris 2007 19:00
0 0 Atbildēt

Atkal par vienu kašteli vairāk...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti