Domenikss atbalstīs Nacionālā Botāniskā dārza labiekārtošanu 5

 
14.septembris 2007 9:25

SIA Domenikss sniegs atbalstu Nacionālā Botāniskā dārza (NBD) Salaspilī labiekārtošanā un attīstībā, tā paredz šodien parakstītais SIA Domenikss un NBD sadarbības memorands.

Memoranda mērķis ir veicināt NBD Salaspilī attīstību un popularizēt to kā sabiedriski nozīmīgu kultūras un dabas objektu Latvijā, kā arī iecienītu un drošu atpūtas un brīvā laika pavadīšanas vietu Salaspils iedzīvotājiem un viesiem.



Parakstot memorandu par kopīgu sadarbību, uzņēmumu vadības pārstāvji – SIA Domenikss direktors Viktors Troicins un NBD direktors Andrejs Svilāns, pārrunāja dažādas sadarbības iespējas un vienojās par aktivitātēm, kuras plānots uzsākt vēl šajā gadā. Pirmie darbi, kuriem Domenikss sniegs atbalstu, būs NBD informatīvā ceļveža izdošana un koka soliņu uzstādīšana dārza teritorijā.

A.Svilāns: „NBD ir vērienīgas ieceres attiecībā uz parka teritorijas labiekārtošanu un attīstīšanu. Mēs ļoti priecājamies par Domenikss izrādīto iniciatīvu sniegt atbalstu mūsu plānu īstenošanā. Esmu pārliecināts, ka šī sadarbība būs veiksmīga un kalpos kā lielisks paraugs citiem uzņēmumiem Latvijā”.

Arī SIA Domenikss direktors Viktors Troicins ir gandarīts par sadarbības uzsākšanu ar NBD un atzīst, ka „tā ir mūsu atbildība pret vidi un teritoriju, kurā paredzēta uzņēmuma attīstība. Mums ir patiess prieks, ka varam sniegt savu atbalstu Salaspils pilsētas lepnumam – NBD, veicinot tā attīstību un pieejamību ne tikai Salaspils iedzīvotājiem, bet arī pilsētas viesiem.”

Latvijā ir salīdzinoši maz kvalitatīvu un mūsdienu prasībām atbilstošu atpūtas un brīvā laika pavadīšanas iespēju dzīvojamo apbūvju tuvumā. NBD Salaspilī ir viena no šādām vietām, ko ir iecienījuši gan vietējie iedzīvotāji, gan arī pilsētas viesi.

Par NBD Salaspilī:
Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī ir dibināts 1956.gadā. 1992. gadā, Latvijai atgūstot neatkarību, Botāniskajam dārzam piešķir Nacionālā Botāniskā dārza statusu, ar likumu atzīstot to par valsts nozīmes izglītības, kultūras un zinātnes objektu. 2005.gadā NBD iegūst valsts aģentūras statusu.

Par Domenikss:
Domenikss grupā ietilpst SIA Domenikss - DaimlerChrysler AG Mercedes-Benz ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un kravas automobiļu tirdzniecību, Mitsubishi Fuso, KIA un Citorën automobiļu tirdzniecību, oriģinālo Mercedes-Benz rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu, SIA Domenikss Ventspils (pārstāvniecība Ventspilī), SIA Domenikss Daugavpils (pārstāvniecība Daugavpilī) un SIA Baltijas Auto Centrs (mazlietotu automašīnu tirdzniecība). Domenikss grupa šogad svin Mercedes-Benz 15 gadu pārstāvniecības Latvijā jubileju.
 
Visi komentāri
 
242868. viesis 14.septembris 2007 10:45
0 0 Atbildēt

Viktors tāds tievs palicis! :D

242937. viesis 14.septembris 2007 21:07
0 0 Atbildēt

Ar andreju gan viss kārtībā :) :)

242954. viesis 15.septembris 2007 12:33
0 0 Atbildēt

sētu lai nomaina, kauns skatīties...

242995. viesis 16.septembris 2007 19:49
0 0 Atbildēt

Aha, nomainīs soliņus... skaisti... a kas par to būs jādod botāniķiem? Kā parasti, maziņš stūrītis, kur uzcelt maziņu privātmājiņu, kas nevienam taču netraucē, vai ne?

Jeb kaut kas cits?

243017. viesis 17.septembris 2007 10:06
0 0 Atbildēt

Šaubu nav, ko Domenikss tur darīs - audzēs cannabis :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti