Rallijam «Latvija 2007» piesakās ārzemju sportisti

 
19.septembris 2007 8:51

LMT un Siemens Latvijas autorallija čempionāts pēc nepilna mēneša – 6. un 7. oktobrī atsāksies ar ralliju ”Latvija 2007”. Posms solās būt intriģējošs un sportiski azartisks, jo jau pašreiz pieteikušās 37 ekipāžas, no kurām 7 ir ārvalstu.

Pieteikšanās rallija ”Latvija 2007” (RLV) posmam uzsākta 02.09.07 un uz doto brīdi sacensībām piereģistrējušās 37 ekipāžas. Saskaņā ar rallija nolikumu RLV šogad varēs uzņemt 80 ekipāžas.
Šogad organizatori īpašu uzmanību velta ārvalstu sportistu piesaistei, un tā rezultātā savu dalību jau ir pieteikušas 4 Somijas, 2 Lietuvas un viena Krievijas ekipāža. Papildinoties dalībnieku sarakstam, tiek prognozēts, ka redzēsim mūsu valstī vēl neredzētas ekipāžas, kuras nodrošinās papildus intrigu.

Juris Sprūde, rallija „Latvija 2007" rīkotājs uzsver: „Esam šogad uzstādījuši mērķi panākt, lai posmā kopā ar Latvijas sportistiem piedalās vairāk kā desmit ārzemju ekipāžas. Tas cīņu trasē saasinās un padarīs azartiskāku, cīnoties līdz pēdējam metram, līdz ar to posms būs interesants un saistošs gan pašiem dalībniekiem, gan skatītājiem. Rallijs „Latvija 2007” ir arī vienojies par  sava vārda nešanu ārpus Latvijas robežām sadarbībā ar Somijas rallija čempionu Jarī Ketomā, kurš veiksmīgi palīdz reklamēt Latvijas čempionāta posmu savā valstī.”

Rallijs „Latvija 2007” šogad startēs ar posma atklāšanu sestdien, 6.oktobrī kūrortpilsētā Jūrmalā. Svētdien, 7.oktobrī – rallijs startēs leģendārā vietā - Madonā un tās apkārtnē. Pateicoties sponsoriem Parex līzings, Baltijas apdrošināšanas nams, Jūrmalas pilsētas dome, Bensons auto un citiem atbalstītājiem, organizatori sola nodrošināt skatītājiem šogad jaunus šova elementus atklāšanā.

Dalībnieku pieteikumus iespējams aplūkot internetā – www.autorally.lv

Par ralliju „ Latvija”

Rallijs ”Latvija” (RLV) ir Latvijas Rallija čempionāta pēdējais un vēsturiski viens no vecākajiem posmiem – šogad tam aprit 10 gadi. Pašreizējie organizatori, kas kopā strādā jau piecus gadus, uzsver, ka mērķis ir veidot posmu, kas būtu interesants un saistošs skatītājiem. Tāpēc posma norisē integrēti dažādi šova elementi, kā piemēram, auto parāde, speciāli atklāšanas pasākumi u.c. Pēdējos divus gadus rallijs ”Latvija” saņēmis Latvijas Automobīļu federācijas atzinību un novērtēts kā „Labākais rallijs”. 2004. gadā tas saņēma atzinības novērtējumu „Par labāko izaugsmi”. Kopumā rallijs „Latvija” 2006. gadā pulcēja 68 dalībnieku ekipāžas un vairāk kā 50 000 aizrautīgu līdzjutēju.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti