SIA «Adam Auto» kolektīvs ziedo asinis 4

 
20.septembris 2007 9:44

17. septembrī savā pirmajā izbraukumā Valsts asinsdonoru centra (VADC) donoru autobuss piestāja SIA „Adam Auto” teritorijā, kur darbinieki viens pēc otra atsaucās aicinājumam un ziedoja asinis.

Izmantojot jauno 320 000 latu vērto donoru autobusu, VADC cer straujāk papildināt donoru banku, kurā nemitīgi ir akūts asiņu trūkums, kā dēļ ir jāatliek daudzas plānveida operācijas.

Asinsdonoru centra autobuss paredzējis piestāt pie daudzām lielām organizācijām un uzņēmumiem, vēršoties pēc palīdzības pie uzņēmumu darbiniekiem, klientiem un vienkāršiem garāmgājējiem. Savā pirmajā izbraukumā septembrī autobuss piestāja pie „Adam Auto”, kur, atsaucoties aicinājumam palīdzēt, viens pēc otra savas asinis nodeva daudzi uzņēmuma darbinieki, sākot ar vadītājiem un beidzot ar mehāniķiem.
 
„Adam Auto” Mārketinga nodaļas vadītāja Svetlana Vasjukova atzīst, ka dažiem „Adam Auto” darbiniekiem asins nodošana raisīja dīvainas sajūtas un nespēku, taču asinsdonoru centra speciālisti par katru mācēja parūpēties tā, lai pēc nozīmīgā labdarības pasākuma visi varētu turpināt darbu. «Mēs katrs dabūjām brokastis, trīs latus un papildu brīvdienu, kas tika pievienota klāt pie atvaļinājuma. Tas, protams, ir patīkami, taču vēl patīkamāka un svarīgāka ir apziņa, ka, ziedojot asinis, esam kādam palīdzējuši,» atzīst S. Vasjukova.



Arī uzņēmuma ģenerāldirektors Māris Varkalis izbraukuma akcijas laikā nodeva asinis un neslēpa prieku par darbinieku aktivitāti: „Lai cik tas nebūtu skumji, taču katram no mums dzīvē var pienākt brīdis, kad mūsu vai mūsu tuvinieku dzīvība ir atkarīga no asins lāsēm, kuras ir ziedojis kāds cits. Tādēļ man ir liels prieks, ka mēs šodien esam paveikuši tik lielu darbu un palīdzējuši tik daudziem cilvēkiem.”

SIA „Adam Auto” ir lielākais Opel, Chevrolet un SsangYong dīleris Baltijā ar autosaloniem Rīgā, Ventspilī un Liepājā. Šogad SIA „Adam Auto” svinēs savu 10 gadu jubileju.
 
Visi komentāri
 
243372. viesis 20.septembris 2007 13:41
0 0 Atbildēt

Malači, pauž savu attieksmi. Man tas simpatizē.

243380. viesis 20.septembris 2007 15:10
0 0 Atbildēt

243372. viesi, tātad, ko pirksi - opeli, čevroletu vai ssangyong? :D

243416. viesis 20.septembris 2007 22:39
0 0 Atbildēt

Viņiem gribējās brīvu dienu!

243504. viesis 22.septembris 2007 16:28
0 0 Atbildēt

tad tāpēc opel centrs centrs bija ciet :p

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti