SIA «Adam Auto» svin 10 gadu jubileju

 
1.oktobris 2007 10:14

Viens no lielākajiem autotirdzniecības uzņēmumiem Latvijā „Adam Auto” šogad svin savu 10 gadu jubileju. Šajā laikā no nelielas autofirmas uzņēmums ir kļuvis par vienu no lielākajiem un sekmīgākajiem OPEL, CHEVROLET un SSANGYONG centriem Baltijas valstīs.



„Šodien ir pat grūti iedomāties, ka pirms 10 gadiem viss sākās nelielā namā Skanstes ielā, kur čakli strādāja daži darbinieki. Tagad „Adam Auto” ir plaukstošs uzņēmums ar 140 darbiniekiem un autosaloniem Rīgā, Liepājā un Ventspilī. No neliela Opel dīlera mēs esam izauguši par lielāko Opel, Chevrolet un SsangYong centru Baltijā,” stāsta „Adam Auto” ģenerāldirektors Māris Varkalis.

SIA „Adam Auto” ir dibināts 1997. gada oktobrī, tad arī tika iegūtas Opel markas automobiļu dīlera tiesības. 1998. gadā uzņēmums pārcēlās uz jaunām telpām Krasta ielā 66, bet drīz arī tās kļuva par mazu un tapa uzbūvēta piebūve un liels virsbūves cehs. 2004. gadā „Adam Auto” ieguva arī tiesības tirgot Chevrolet markas automobiļus, bet no 2006. gada tiek tirgoti SsangYong markas automobiļi. Uzņēmumā ir spēcīga lietotu automobiļu tirdzniecības nodaļa, kur nu ar General Motors zīmolu „G2” tiek tirgoti lietoti automobiļi ar garantiju gandrīz kā jaunām automašīnām. „Adam Auto” serviss var droši tikt nosaukts par vienu no profesionālākajiem un tagad tas ir arī kļuvis pieejamāks, jo lielā pieprasījuma dēļ ir atvērta tā filiāle Rīgā, Krasta ielā 97a. Plaša rezerves daļu noliktava nodrošina visu pārstāvēto automobiļu marku detaļu pieejamību maksimāli īsos termiņos un par pieejamu cenu.

Tagad, sagaidot 10 gadu jubileju, SIA „Adam Auto” vēlas pateikties visiem esošajiem klientiem un atalgot topošos klientus par uzticību ar vēl nebijušu piedāvājumu – dāvanām līdz pat 10% apmērā no iekārotās automašīnas vērtības. Pircēji varēs izvēlēties, vai tā būtu cenas atlaide, vai Kasko un OCTA apdrošināšana, signalizācija, automašīnas reģistrācija vai ziemas riepas, vai līzinga kompānijas maksājums, ikmēneša līzinga maksājums, vai degvielas karte, vai citas vērtīgas dāvanas.

„Mēs lieliski apzināmies, ka bez mūsu uzticīgajiem klientiem mēs nebūtu sasnieguši tik daudz, tādēļ vēlamies visiem pateikties par to, ka ir izvēlējušies un arī turpmāk izvēlēsies „Adam Auto” kā to profesionālo autosalonu, kurā iegādāties savu ilggadīgo pavadoni- automašīnu un kam uzticēt arī tālākas rūpes par savu auto. Tagad mūsu tirgotās automašīnas ir kļuvušas pieejamākas nekā jebkad un katrs var atrast automobili, kas visvairāk atbilst viņa vēlmēm, bet plašās finansēšanas iespējas un daudzās dāvanas padarīs automašīnas iegādi vēl ērtāku,” sola M. Varkalis.


SIA „Adam Auto” ir lielākais Opel, Chevrolet un SsangYong dīleris Baltijā ar autosaloniem Rīgā, Ventspilī un Liepājā. Šogad SIA „Adam Auto” svinēs savu 10 gadu jubileju.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 27

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti