Volkswagen Rudens tūre pulcē simtiem interesentu

 
2.oktobris 2007 9:42

Sestdien – 29. septembrī – Volkswagen aizvadīja pirmo no pieciem Rudens tūres posmiem, ar 12 automašīnām viesojoties Limbažos, Cēsīs un Siguldā.

Rudens tūres laikā Cēsu, Limbažu un Siguldas iedzīvotājiem un viesiem bija iespēja klātienē aplūkot visu Cross modeļu sēriju – Polo, Golf un Touran, ekskluzīvo VW Golf GTI Edition 30, atraktīvo un leģendāro VW Beetle, ar automātisko parkošanās sistēmu aprīkoto VW Touran, Latvijā populārāko kabrioletu VW Eos, garāko Golf pasaulē VW Golf Variant, lielisko bezceļnieku VW Touareg, populāro komercautomobili VW Caddy un komfortablo VW Multivan Highline. Īpaša odziņa, kuru piedāvāja VW centrs Siguldā „Auto Īle & Herbst”, bija VW Jetta ar 200 ZS dzinēju un mainītu izskatu, jo pie tās piestrādājuši tūninga speciālisti.



Siguldā interesantiem bija iespējas izmēģināt visas automašīnas, veicot ar tām testa braucienus. Tāpat apmeklētājiem bija iespējas izbaudīt adrenalīna pilnu piedzīvojumu uz VW Touareg rampas, kā arī pašiem mēģināt noparkot automašīnu to nestūrējot – vadītāja vietā stūri groza automašīnas automātiskā parkošanās sistēma Park Assist!

Tūres pirmais posms no Limbažiem līdz Siguldai bija kupli apmeklēts – automašīnas klātienē apskatīja vairāki simti interesentu. „Volkswagen ir tautas auto un šīs tūres pamatuzdevums ir būt tuvāk tautai – lai jaunos auto varētu apskatīt un izmēģināt ne tikai tie, kuri plāno tos tuvākajā laikā iegādāt, bet arī tie, kuriem vienkārši gribas aplūkot jaunākos automašīnu modeļus,” stāsta Volkswagen importētāja Baltijas valstīs reģionālais vadītājs Latvijā Andris Kulbergs.



„Uzskatu, ka Volkswagen Rudens tūres pasākums Siguldā bija izdevies un domāju, ka jāturpina šādi pasākumi rīkot arī nākotnē. Uz „Auto Īle & Herbst” salonu atnāca neparedzēti daudz cilvēku. Sestdien bija padomāts par visiem – gan bija atrakcijas bērniem, gan arī izklaides un iespēja iegūt noderīgu informāciju arī pieaugušajiem,” notikušos svētkus visai ģimenei komentē „Auto Īle & Herbst” direktors Māris Īle.

Jau šonedēļ Volkswagen Rudens tūre turpinās apceļot Latviju. Piektdien, 5. oktobrī, 15:30 Volkswagen modeļi uz stundu būs redzami Tukumā, bet 17:30 – Talsos. No septiņiem vakarā Ventspils Olimpiskajā hallē Volkswagen aicina uz Intara Busuļa koncertu, kur apmeklētājus izklaidēs arī gaisa akrobāte, garkāji un mīmi. Tāpat būs iespējams pašiem izbaudīt VW Touareg rampas šovu. Ieeja pasākumā ir bez maksas.



Sestdien, 6. oktobrī, jau 10:00 Volkswagen rudens tūre būs Kuldīgā, bet pusvienos – jau Saldū. Galapunktā pie „SD Autocentrs” salona Liepājā VW tūre piestās 15:00, kur notiks parkošanās paraugdemonstrējumi, Touareg rampas šovs un testa braucieni.

Nākamnedēļ, 13. oktobrī, paredzēts tūres īpašais posms ar jaunā Volkswagen centra Jēkabpils atklāšanu. Ceļā uz Jēkabpili tūre piestās Aizkrauklē un Līvānos. Galapunktā Jēkabpilī – parkošanās paraugdemonstrējumi, koncerts, Touareg rampa, ugunsšovs, izklaides bērniem un testa braucieni.

27. oktobrī Volkswagen Rudens tūre noslēgsies Rīgā, ar pasākumu pie Volkswagen centra Rīga, Krasta ielā 54.

Visas tūres garumā pieejami īpaši izdevīgi Volkswagen automašīnu iegādes nosacījumi no „Hansa Līzings”. Fotogaleriju no tūres pirmā posma iespējams apskatīt VW pārstāvju Vidzemē „Auto Īle & Herbst” mājas lapā www.auto-ile.lv.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti