Notiks satiksmes drošības konference 1

 
4.oktobris 2007 8:58

4.oktobrī plkst.10.00 Rīgas domes sēžu zālē sāksies satiksmes drošības konference “Cilvēki ielās”, kuras mērķis ir kopīgi ar dažādu jomu ekspertiem analizēt satiksmes drošības situāciju Rīgā.

Satiksmes drošības konferencē ar ziņojumiem aicināti uzstāties Rīgas domes priekšsēdētājs Jānis Birks, Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs, pārstāvji no Rīgas domes Satiksmes departamenta, speciālisti no Ceļu satiksmes drošības dienesta, Ceļu policijas, Rīgas Pašvaldības policijas, Katastrofu medicīnas centra, Rīgas ātrās palīdzības, kā arī traumatoloģijas, meteoroloģijas un citi speciālisti.

Ivars Zarumba, Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors: “Satiksmes drošība ir ne tikai norobežojošās barjeras, ātrumvaļņi, regulējamās gājēju pārejas, ielu tehniskais stāvoklis. Šie, protams, ir ļoti būtiski faktori, taču ne mazāk svarīga ir arī satiksmes dalībnieku uzvedība, CSN ievērošana, cieņa pret citiem satiksmes dalībniekiem un transporta līdzekļa tehniskā aprīkojuma atbilstība attiecīgajai situācijai (piemēram, sezonai un normatīviem atbilstošas riepas).

Tieši tāpēc būtiski ir dažādu tieši vai netieši saistīto jomu ekspertu viedokļus par satiksmes drošību. Konferences materiāli tiks rūpīgi analizēti un ņemti vērā, pieņemot lēmumus satiksmes drošības uzlabošanai.”

Konferencē aicināti piedalīties plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.
 
Visi komentāri
 
244344. viesis 4.oktobris 2007 12:13
0 0 Atbildēt

Papļapāsim, un ar gandarījumu uz sejām brauksim mājās pa divstundīgām Rīgas korķiem...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 12

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti