Notiks satiksmes drošības konference 1

 
4.oktobris 2007 8:58

4.oktobrī plkst.10.00 Rīgas domes sēžu zālē sāksies satiksmes drošības konference “Cilvēki ielās”, kuras mērķis ir kopīgi ar dažādu jomu ekspertiem analizēt satiksmes drošības situāciju Rīgā.

Satiksmes drošības konferencē ar ziņojumiem aicināti uzstāties Rīgas domes priekšsēdētājs Jānis Birks, Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Andrejs Požarnovs, pārstāvji no Rīgas domes Satiksmes departamenta, speciālisti no Ceļu satiksmes drošības dienesta, Ceļu policijas, Rīgas Pašvaldības policijas, Katastrofu medicīnas centra, Rīgas ātrās palīdzības, kā arī traumatoloģijas, meteoroloģijas un citi speciālisti.

Ivars Zarumba, Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors: “Satiksmes drošība ir ne tikai norobežojošās barjeras, ātrumvaļņi, regulējamās gājēju pārejas, ielu tehniskais stāvoklis. Šie, protams, ir ļoti būtiski faktori, taču ne mazāk svarīga ir arī satiksmes dalībnieku uzvedība, CSN ievērošana, cieņa pret citiem satiksmes dalībniekiem un transporta līdzekļa tehniskā aprīkojuma atbilstība attiecīgajai situācijai (piemēram, sezonai un normatīviem atbilstošas riepas).

Tieši tāpēc būtiski ir dažādu tieši vai netieši saistīto jomu ekspertu viedokļus par satiksmes drošību. Konferences materiāli tiks rūpīgi analizēti un ņemti vērā, pieņemot lēmumus satiksmes drošības uzlabošanai.”

Konferencē aicināti piedalīties plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.
 
Visi komentāri
 
244344. viesis 4.oktobris 2007 12:13
0 0 Atbildēt

Papļapāsim, un ar gandarījumu uz sejām brauksim mājās pa divstundīgām Rīgas korķiem...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti