KIA cee’d Latvijā iekarojusi 9% auto tirgus 7

 
5.oktobris 2007 9:28

KIA cee’d savā segmentā iekarojusi 9% Latvijas auto tirgus un ierindojas ceturtajā vietā pārdotāku automašīnu topā – tas noskaidrots septembrī veiktajā DataCenter pētījumā.

Septembrī Latvijā pārdota 51 KIA cee’d automašīna, paliekot vien aiz tādiem augstas klases zīmoliem kā Honda, Toyota un Ford. Astoņu mēnešu laikā, kopš cee’d tiek piedāvāts tirgū ir pārdotas 328 šī modeļa KIA automašīnas.



KIA Auto prognozē vēl vairāk palielināt savu tirgus daļu, kad oktobra vidū Rīgā atvērsies KIA auto salons, kas būs trešais KIA automašīnu dīleris Latvijā. Pašlaik KIA automašīnas tiek tirgota salonos Gross Auto un Domenikss.

“Pievilcīgs un moderns dizains un labi tehniskie rādītāji apvienojumā ar zemām ekspluatācijas izmaksām ir galvenie iemesli, kāpēc KIA cee’d ir kļuvis tik pieprasīts. Novērojumi liecina, ka ļoti lielai daļai jauno Cee’d īpašnieku šī ir pirmā KIA markas automašīna, kas liecina par strauji pieaugošu patērētāju uzticēšanos zīmolam. Pieaug to pircēju skaits, kuri vairs nekautrējas pārsēsties no sava lietotā „premium” klases braucamā pie jauna KIA stūres. Arī uzņēmumu vidū daudzi izvēlas KIA kā dienesta auto, tādejādi darbinieku motivācijas palielināšanai nodrošinot viņiem automašīnas ar augstākā līmeņa aprīkojumu, vienlaikus nepalielinot ar to saistītās izmaksas,” uzskata Ilgvars Ļubka, SIA KIA Automobiles izpilddirektors.

I. Ļubka uzver: “KIA Motors lepojas, ka tai šobrīd pieder Eiropā modernākā automobiļu ražotne Slovākijā, Žilinā. Eiropas inženieru darbs un montāžas izpildījums ļauj piedāvāt arī pašlaik tirgū labākos garantijas nosacījumus – 7 gadi. Uzņēmumiem būtiski, ka iegādājoties automašīnu līzingā uz laiku līdz 3 gadiem, spēkā ir pilna garantija bez noskrējiena ierobežojuma. Klientu aktivitāte liek optimistiski raudzīties nākotnē, paredzot stabilu pieprasījumu arī turpmāk. To veicinās arī Cee’d automobiļu saimes palielināšanās, pašlaik piedāvājot jauno SW jeb Cee’d Sporty Wagon, bet nākamā gada sākumā arī pievilcīgo un sportisko KIA Pro cee’d.”

Par KIA Motors Europe

KIA Motors Europe ir KIA Motors Corporation meitas uzņēmums Eiropā, kas nodrošina pārdošanu, mārketingu un servisa pakalpojumus. Tā centrālais birojs atrodas Frankfurtē, Vācijā, un aptver tirgu 29 Eiropas valstīs.

Par KIA Motors Corporation:

KIA Motors Corporation ir vecākais autoražotājs Korejā, kas dibināts 1944. gadā. Pašlaik KIA ir viens no pasaulē straujāk augošajiem automobiļu ražotājiem un kā daļa no KIA – Hyndai grupas, plāno kļūt par vienu no vadošajiem auto zīmoliem pasaulē.

KIA ir 13 ražotnes un montāžas cehi, kas atrodas 9 pasaules valstīs. Tajos gada laikā tiek saražoti vairāk nekā 1,3 miljoni automobiļu, kas ar dīleru tīkla palīdzību tiek izplatīti 165 pasaules valstīs. Pašlaik KIA nodrošina 33 000 darba vietas. Uzņēmuma ieņēmumi gadā sasniedz 19 miljardus ASV dolāru.

KIA ir Austrālijas tenisa turnīra Australian Tennis Open ģenerālsponsors, kā arī Deivisa Kausa izcīņas tenisā sponsors. No 2007. gada līdz 2014. gadam KIA ir galvenais sponsors FIFA Pasaules kausa izcīņai futbolā. Kia atbalsta arī 3 augsta līmeņa UEFA futbola līgas komandas – FC Girondins de Bordeaux, FC Brussels un Atletico de Madrid.

KIA Motors zīmola lozungs – „Spēks pārsteigt” (“The Power to Surprise”) – pauž kompānijas apņemšanos ar nemitīgiem savu auto uzlabojumiem apsteigt klientu vēlmes.
 
Visi komentāri
 
244400. viesis 5.oktobris 2007 10:21
0 0 Atbildēt

Kamēr jauns izskatās labs, bet kad vajadzēs pārdot...

244413. viesis 5.oktobris 2007 12:02
0 0 Atbildēt

pārdod kamēr vēl atlikuši vismaz 3 gadi no daudzinātās 7 gadu garantijas

244435. viesis 5.oktobris 2007 17:28
0 0 Atbildēt

Virsraksts ar smagu reklāmas triku, lai atkal kādu piemānītu. Latvijā šogad ir pārdoti vairāk kā 25 tūkstoši jauni auto, droši vien reizes trīs-četras vairāk lietotas mašīnas. Tā kā reāli nav pat 0,9%.

244442. viesis 5.oktobris 2007 21:08
0 0 Atbildēt

... KIA Motors zīmola lozungs...

pavisam nesen kāds piedraudēja, ka iauto netiks lietots vārds zīmols, bet tikai un vienīgi brends.

krix

244443. viesis 5.oktobris 2007 21:18
0 0 Atbildēt

Starp citu CEED ir ražots tikai un vienīgi Eiropā, no Korejas tik dizains.

KIAcists

244444. viesis 5.oktobris 2007 21:51
0 0 Atbildēt

man bija KIA , lamīgs ka tiku vaļā no viņa, dega motora problēmu lampiņa aizdzinu uz abiem centriemKIA bet viņi vainu nevarēja atrast, nu ko izņemu paneli un aizkrāsoju to caurumu, tagad skatos SS>LV mana bijusī tigojas tālāk haha, nu vairāk tādu čudu nepirkšu nekad.

244460. viesis 7.oktobris 2007 11:21
0 0 Atbildēt

244444. viesis 05.10.2007 21:51

* * *

Tev bija Cee`ds??

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti