Izsludina fotokonkursu rallija Latvija 2007 skatītājiem 2

 
5.oktobris 2007 12:52

Latvijas autosporta dzīvē rallijs Latvija vienmēr bijis pārsteigumiem un aizraujošiem momentiem bagāts notikums, kas piesaista plašu rallija cienītāju un līdzjutēju loku.

Tādēļ viens no rallija Latvija 2007 galvenajiem atbalstītājiem – apdrošināšanas sabiedrība Baltijas Apdrošināšanas Nams aicina rallija līdzjutējus arī šogad piedalīties fotokonkursā Satriecošākais mirklis rallijā Latvija 2007.

Jāpiezīmē, ka šis fotokonkurss guva lielu atsaucību arī rallija „Latvija 2006” laikā aizvadītajā gadā, kad konkursam tika iesniegti vairāk nekā 150 atraktīvas un kvalitatīvas fotogrāfijas.

Konkursā var piedalīties ikviens rallija „Latvija 2007” skatītājs. Fotoattēliem jāattēlo mirklis, kurš autoram šķiet vissatriecošākais un aizraujošākais rallija gaitā. Tas var būt notikums trasē, ārpus tās, skatītāju tribīnēs vai līdzjutēju rindās. Vienīgais ierobežojums – fotogrāfs, uzņemot kadru, nedrīkst pārkāpt rallija drošības noteikumus, piemēram, atrasties uz trases.

Fotoattēli iesniedzami elektroniski, nosūtot tos pa e-pastu: foto@prstudio.lv līdz 10. oktobrim. Fotoattēlus iespējams pievienot arī fotokonkursa galerijā www.ban.lv/fotokonkurss. Katrs pretendents var iesniegt līdz 3 fotoattēliem. Fotoattēla izmērs nedrīkst būt mazāks par 640x480 pikseļiem un nedrīkst pārsniegt 1280x960 pikseļus. Sūtījums nedrīkst pārsniegt 10 MB apjomu.

Sūtījumā jānorāda fotogrāfijas autora vārds, uzvārds un tālruņa numurs. Konkursa uzvarētājs tiks noteikts, elektroniski balsojot par labākajām fotogrāfijām www.ban.lv/fotokonkurss.

Pretendents, kas konkursa kārtībā tiks atzīts par uzvarētāju (pirmā vieta), saņems Baltijas Apdrošināšanas Nama balvu 200 latu vērtībā. Otrās vietas ieguvējs saņems balvu 150 latu vērtībā, bet trešās vietas ieguvējs – 100 latu vērtībā.

Pirmo reizi oficiālā atklāšana notiks, ekipāžām atgriežoties pēc pirmo divu posmu veikšanas. Oficiālais RLV 2007 atklāšanas šovs - rallija auto parāde- mūzikas un uguņošanas pavadībā notiks Jūrmalā, Majoros plkst. 14:45.

6.oktobrī Jūrmalā un Tukuma rajonā, uz ekrāniem un TV5 tiešraidē, kas sāksies no Jūrmalas plkst.15:25, varēs vērot rallija „Latvija 2007” (RLV 2007) posmu, kurā piedalās viens no pēdējo gadu lielākajiem ekipāžu skaitiem - 81, un no tām 17 ir ārzemnieku ekipāžas – 8 no Somijas, 2 no Lietuvas, 4 no Krievijas un 3 no Igaunijas.

Svētdien, 07.10. RLV 2007 pārcelsies uz Madonu. Starts noteikts plkst. 11:30 Saieta laukumā iepretim pilsētas domes ēkai.

Dienas ietvaros interesenti varēs apmeklēt automašīnu servisa parku Sauleskalnā. Savukārt apmēram plkst. 17:20 Madonas centrā, turpat Saieta laukumā rallijs "Latvija 2007" finišēs un organizatori sola, ka apbalvošanas ceremoniju noslēgs uguņošana.

Par ralliju "Latvija”

Rallijs "Latvija” (RLV) ir Latvijas Rallija čempionāta pēdējais un vēsturiski viens no vecākajiem posmiem – šogad tam aprit 10 gadi. Pašreizējie organizatori, kas kopā strādā jau piecus gadus, uzsver, ka mērķis ir veidot posmu, kas būtu interesants un saistošs skatītājiem. Tāpēc posma norisē integrēti dažādi šova elementi, kā, piemēram, auto parāde, speciāli atklāšanas pasākumi u.c. Kopumā rallijs "Latvija” pagājušajā gadā pulcēja 68 dalībnieku ekipāžas un vairāk kā 50 000 aizrautīgu līdzjutēju.

Pēdējos divus gadus rallijs "Latvija” saņēmis Latvijas Automobiļu federācijas atzinību un novērtēts kā „Labākais rallijs”. 2004. gadā tas saņēma atzinības novērtējumu „Par labāko izaugsmi”.
 
Visi komentāri
 
244453. viesis 6.oktobris 2007 14:02
0 0 Atbildēt

Tam lunim čehu miskastē, kas šodien uz Smārdes ceļa izpildijās es parādu vidējo pirkstu vēlvienreiz, ja tanī brīdī viņš to neredzēja. Plānprātiņš! 4 mašīnās varēja nokrašot.

244455. viesis 6.oktobris 2007 18:17
0 0 Atbildēt

??? smalkaku infu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti